Syksyn Startti – Ilmoittautuneet pelaajat

Naisten kaksinpeliin ilmoittautui vain yksi pelaaja, mutta luulen kyllä että me saadaan se järjestetyksi! 🙂 

Kilpailuihin on tullut vielä muutama ilmoittautuminen ja muutama on jäänyt pois. Ilmoittautuneita on nyt  106 pelaajaa. Tarkastakaa omat luokkanne ja kertokaa mahdollisista virheistä: star.kilpailut@gmail.com

Sunnuntain ensimmäiseen ryhmään tuli odottamattoman paljon pelaajia. Sen sijaan että olisi karsittu raskaalla kädellä osallistujia, muutetaankin aikataulua. Niinpä M-1300 alkaa kello 16.00. Vain näin voimme varmistaa sen, ettei salissa ole kerrallaan liian monta pelaajaa. Ilmoittakaa, jos uusi aikataulu ei sovi. Luokkaan ilmoittautuneille lähtee vielä emailia asiasta.

Linkki tiedostoon: Syksyn startti 5-6.9.2020 ilmoittautuneet.xlsx

Vastaa