OPT-86 lokakilpailu (B) – Kilpailukutsut

Tervetuloa Oulun alueen syyslomaviikon päätteeksi jälleen Ratamotien hallille kilpailemaan. Tällä kertaa kokeilemme hieman eri konseptia. Aamupäivällä pelataan BC-, DE- ja EF-nelinpelit. Luokkien ratingrajat ovat 3800, 3000 ja 2200. Parin yhteenlaskettujen pisteiden summa ei saa ylittaa raja-arvoa. Kärkipelaajatkin siis pääsevät mukaan 3800 rajan BC-nelinpeliin sopivalla parivalinnalla. Nelinpelit pelataan isoina pooleina, 5-6 paria poolissa jonka jälkeen vielä jatkocup.

Iltapäivällä pelataan kaikille avoin PKO-luokka (ns. Eesti-systeemi, progressive knock out) jossa ratkaistaan kaikki sijat. Samaan aikaan pelataan myös junioreiden ratingluokka isoina pooleina.

Kutsussa tarkemmat tiedot. Tervetuloa!

Linkki tiedostoon: Kutsu_OPT-86_lokakilpailut_24.10.2020.pdf

Vastaa