OPT-86 syyskilpailu (B) – Kilpailutulokset

Ohessa kilpailutulokset. Kiitos kaikille pelaajille ja taustajoukoille. Uusi alusta paransi selvästi pelipaikkaa ja sai kauttaaltaan kiitoksia. Aamupäivän pelien hahmo oli Haaparannan 11-vuotias Mark Usov joka puhdisti pöydän 1750-luokassa. Pääluokassa Tuomas Perkkiö oli ykkönen erävertailussa Pekka Ågrenia ja Daniel Söderlundia vastaan. 1250-luokassa mestaruuden vei Haaparannan Mio Johansson. Aamupäivän junioriratingin voitti Luka Oinas, luokka jakaantui lopulta peräti neljään eri tasoluokkaan ja jokaisessa nähtiin jännittävän tasaisia otteluita.

Iltapäivän ratingluokissa Lasse Vimpari otti omansa 1-luokassa Marko Seppälän nenän edestä. Jesse Ikola oli hienosti kolmas. 2-luokassa Ilpo Posti oli ykkönen, mutta luokan ykköshahmo oli silti Henrik Vuoti hienoilla otteillaan ja finaalipaikallaan. 3-luokassa ykköseksi pelasi Alvar Koskela, joka oli myös aamun 1-junioriluokassa kakkonen.

Linkki tiedostoon: OPT-86 syyskilpailut 19.9.2020 Ottelukaaviot.xls

Vastaa