Nappulaleiri Oulussa

Nappulahanke käynnistyi pohjoisen Suomen leirillä 26.-27.9. Mukana oli 19 tulevaisuuden pelimiestä. Ikärajahan leirille oli 2007 ja nuoremmat. Mukana oli pelaajia seuraavista seuroista: OPT-86, Heitto,  PT-60, YPTS, KePTS ja KoKu. Leirillä oli paljon lupaavia pelaajia, mutta jo lähivuosille varoitus ainakin seuraavista pelaajista: Jesse Ikola, Otso Vahtola ja Luka Oinas. Voi meille vanhemmille tulla pian ns kiire.

Pelipaikkana oli luonnollisesti Oulun huippuhalli, joka täyttää vaativatkin toiveet leirien järjestämisen osalta. Halli on ihan huippu harjoitteluun, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi sekä halukkaat saivat yöpyä hallilla.

Jokaisella harjoituskerralla oli oma teema johon paneuduttiin. Aloitimme leirin kämmentekniikalla, lauantain toisen harjoituskerran teema oli peliasento ja puolenvaihto. Päivän kolmas harjoitus oli pelejä. Sunnuntain avasi rystyharjoittelu ja leirin päätti syötöt ja syötönpalautukset.

Ainakin valmentajat huomasivat jo näin lyhyen ajan aikana pelaajissa kehittymistä.

Valmennuksesta vastasivat Taneli Keinonen ja Teemu Oinas. Tuomas Perkkiö toimi sparrarina edistyneemmille pelaajille. Tällä kokemuksella voin sanoa, että Tuomas on muuten maan paras sparrari. Hänen kanssa pelaajat kasvoivat vähintään 500 ratingpistettä. Jos jossain parempi sparrari niin saa ilmoittautua!

Nappulaleirit jatkuvat marraskuussa etelän vastaavalla. Toivottavasti pääsemme vähintään samaan osallistujamäärään.

 

Vastaa