BC-SM:n lauantain tulokset: Luka Penttinen ja Manni & Serlo valokeilassa

BC-SM lauantai tulokset

Tarkat tulokset löytyvät yo. linkin takaa.

B-luokassa koettiin melkoinen yllätys jo alkupooleissa, kun luokan ykkössijoitettu Juha Rimpiläinen joutui tunnustamaan Jyväskylän ”tuntemattoman” David Ahosen paremmaksi selvästi 0-3. No, Ahonen on entisiä Jyväskylän Nousun pelaajia ja uudelleen aloittanut, joten ihan valtavasta mullistuksesta ei sittenkään ollut kyse.

Nuoret naiset Anni Heljala ja Ella Kellow pelasivat edukseen, mutta luokan lopulta ylivoimainen hahmo oli Oulun ex-haminalainen Luka Penttinen, joka marssi luokkavoittoon häviten koko kisassa vain yhden erän Juha Rimpiläiselle. Loppuotteluun racketlon-mestaria vastaan kiipesi Karjaan Patrik Palmgren, jonka kvarttavoittoa Lahden Leonid Pullisesta voi pitää ainakin pienenä yllätyksenä.

Anni Heljalan kanssa pronssipallille nousi Jyväskylän Toni Ruokanen. Hän suisti palkintopallilta Pyrkivän Pertti Hellan, joka koetteli aikatauluja pelaamalla kaikki kolme jatko-otteluaan viisieräisinä.

B-nelinpelissä isäntäseura KoKa sai päivän ainoan mitalinsa Teppo Ahdin ja Janne Relanderin pronssin myötä.  Pallille seuraa tekivät Halexin Mats Ingman ja Christian Porthin. Loppuottelussa Wegan Ollikainen ja Rimpiläinen taistelivat viisi erää, mutta niin vain TuKan Jouko Manni ja Harry Serlo olivat parempia.

Manni ja Serlo olivat 40 vuotta sitten voittamassa mestaruussarjaa KoKan riveissä. Kokemus paistoi nytkin ja varsinkin Harry näytti, että palloa ei tarvitse lyödä kovinkaan lujaa, jos osaa sijoittaa sen tarkasti. Jokke puolestaan loukkasi jalkansa jo kaksinpeleissä, mutta taisteli leijonan lailla. Lähes aina kun kierteinen kämmenspinni osui, vastustaja palautti sen pitkäksi.

Päivä Koskella sujui hyvin. Sunnuntaina jatketaan vastaavalla tavalla C-luokkien kanssa.

2 thoughts on “BC-SM:n lauantain tulokset: Luka Penttinen ja Manni & Serlo valokeilassa

  1. Kiitos järjestäjille hyvistä kisoista!

    Pari korjausta B-luokkaan: voittaja Penttinen hävisi vain yhden erän Rimpiläiselle eikä hän edes kohdannut Ollikaista. Tulos-excelissä on voittajaksi merkitty Penttisen sijasta Palmgren.

Vastaa