Tiedotusterveisiä

Sunnuntaina taidettiin tehdä (tosin hiukan kyseenalainen) uusi ennätys, sillä Juniori-SM:n yhteydessä järjestettyyn ylimääräiseen liittokokoukseen saapuivat toiminnanjohtaja Mika Räsäsen lisäksi vain Wegan Pekka Kolppanen ja allekirjoittanut Kosken Kaiun edustajana.

Esillä oli vain yksi asia eli sääntömuutos, joka mahdollistaa etäosallistumisen liittokokouksiin. Kyseinen ehdotus oli liiton sivuilla paraatipaikalla pitkään, joten tiedonpuutteesta tuskin oli kyse. Tulkitaan paremminkin niin, että väki hyväksyi ehdotuksen hiljaa mielessään, eikä siksi vaivautunut kokouspaikalle sitä kannattamaan.

Ehdotus siis hyväksyttiin, joten jo viralliseen syyskokoukseen 14. marraskuuta voi osallistua myös etänä. Nyt hyväksytty uudistus tarkoittaa sitä, että vanha tapa käydä liittokokouksessa säilyi täysin ennallaan. Paikan päällä saa edelleen edustaa valtakirjalla 1-3 seuraa. Nyt uutta on etäosallistumismahdollisuus yhtä seuraa edustaen.

Toivotaan, että marraskuun kokous on tämänpäiväistä suositumpi. Listalla on mielenkiintoisia asioita, kuten ensin vuoden toiminta- ja taloussuunnitelma sekä liiton puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta tulevaksi kaksivuotiskaudeksi. Samalle kaudelle valitaan myös puolet hallituksen jäsenistä.

Käytän tässä hyväkseni tilaisuutta ja ilmoitan olevani valmis puheenjohtajan tehtävään jatkossakin. Jos liittokokouksen osallistuvat jäsenseurat niin suovat.

Vastaa