TOP-16-karsinta: huomioi uusi ajankohta 8.11.2020!

Valitettavasti Helsingin liikuntavirasto on evännyt koronavirustilanteeseen vedoten mahdollisuuden järjestää alkuperäisen suunnitelman mukaisesti TOP-16-karsinnat 7.11. Syyksi ilmoitettiin alakerrassa samanaikaisesti järjestettävät voimailukisat – ja siis vaikka pöytätenniksen yläsali on samanaikaisesti käyttämättömänä.

Järjestäjä ei tässä uudessa tilanteessa näe muuta mahdollisuutta, kuin siirtää kisat seuraavalle päivälle eli pelattavaksi sunnuntaina 8.11.2020, muu aikataulutus (ilmoittautuminen, arvonta, kilpailujen aloitus) säilyy ennallaan.

Uusi kutsu on lähetetty ja muutos kilpailukalenteriin tehty. Pahoittelut häslingistä.

Ja jotta vastaavalta jatkossa vältyttäisiin, vinkki kilpailujen järjestäjille: varatkaa Rusa ajoissa!

are

Vastaa