31.10-1.11.2020 pelattujen kilpailujen ratingit

3801_Joukkue_ja_A-SM

3798_sarja

Kuukauden vaihtuessa vuoden takaiset marraskuun bonukset poistuivat.

Sarjaotteluissa mukana myös sunnuntai.

Eerola Pentin aloitusrating laitettiin liian alhaiseksi, kun hän osallistui ensimmäisiin kilpailuihinsa Syksyn Startissa. Aloitusrating oli 1100 pistettä, nyt se on muutettu 1400 pisteeseen ja sillä lasketaan uusiksi kaikki kilpailut Syksyn Startista tähän päivään. Niitä on kaksi, Syksyn Sartti sunnuntai ja nyt julkaistu sarjakierros.

Seurasiirrot on päivitetty. Nämä laahaa aina jäljessä, kun minun pitäisi muistaa katsella, jos on tehty uusia seurasiirtoja. Jos haluat, että ratingissa seurasi vaihtuu välittömästi myös ratingissa siirron jälkeen, niin ilmoita siirrosta myös minulle.

3801 Joukkue ja A-SM on 7.11.2020 leikkuripäivän tiedosto.

Kysymykset jori.haataja@outlook.com

Vastaa