2-divisioona D-lohko 2/4 Oulu 21.11.2020 – infoa

Tervetuloa Ouluun Ratamotien pöytätennishallille pelaamaan 2-divisioonan D-lohkon turnausta 2/4 lauantaina 21.11.2020. Pelipaikan osoite on Ratamotie 22. Aloitamme turnauksen klo 10.00 ja ovet aukeavat klo 8.30 mennessä, ohjelmassa on neljä kierrosta. Turnauspallona toimii Andro Speedball 3***. Kotijoukkue vastaa pelipalloista, turnauksen järjestäjä tarjoaa pelipallot käyttöön tarvittaessa. Joukkueiden vapaat pelaajat vastaavat tuomaroinnista.

Kilpailupaikalla on pienimuotoinen kahvio josta saa pikkupurtavaa pikkurahalla.

Turnauksessa suosittelemme pitämään kasvomaskia mikäli et pelaa tai lämmittele. Jos olet tulossa seuraamaan turnausta, niin suosittelemme vahvasti kasvomaskin pitämistä koko ajan. Lisäksi noudatamme turnauksessa THL:n ohjeistuksia turvavälien ym. osalta.

Turnauksesta lähetetään livelähetys OPT-86:n YouTube-kanavalla.

2D-lohkon sarjataulukko ja otteluohjelma: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=22&lohko=2D&kausi=2021

Vastaa