2-divisioona C-lohko 2/4, Pori – Tiedosto

Linkki tiedostoon: kutsu2div_2020.pdf

2. divisioonan c-lohko 2/4 porissa

Tervetuloa Porin urheilutalolle pelaamaan 2. divisioonan C-lohkon turnausta 2/4 sunnuntaina 22.11.2020. Pelipaikan osoite on Kuninkaanhaanaukio 12, 28130 Pori. Karttalinkki on tässä.

Turnaus alkaa klo 10.00 ja ovet aukeavat klo 9.00 lämmittelyä varten. Kotijoukkue vastaa pelipalloista. Joukkueiden vapaat pelaajat vastaavat tuomaroinnista.

Kilpailupaikalla on kahvio.

Kilpailu striimataan POR-83:n YouTube-kanavalla.

Tästä voit katsoa 2C-lohkon sarjataulukon ja otteluohjelman.

Kisajärjestelyjen yhteyshenkilö: Mika Heljala, 050 308 3607. porilaiset83@gmail.com

Tervetuloa!

Porin kaupungin koronaohje:

Ohjeistus sisäliikuntatilojen käyttäjille 1.10.2020 alkaen:
Vain oireettomana saa osallistua harrastustoimintaan ja harjoituksiin.
Ryhmän vetäjät huolehtivat oman ryhmänsä toiminnasta ja turvavälisuosituksista.
Vanhempien suositellaan odottavan lapsia ulkona, jolloin vältämme turhaa oleskelua harjoitustiloissa, pukutiloissa ja liikuntahalleilla.
Aikuiset huolehtivat siitä, että myös lapset noudattavat hygieniaohjeita ja riittävät etäisyydet säilyvät harjoituksiin saavuttaessa, harjoituksen aikana ja liikuntapaikan kahviopalveluita käytettäessä.
Seurakäyttäjien tulee noudattaa AVI:n, THL:n ja Porin kaupungin ohjeiden lisäksi myös oman seuransa ja lajiliittonsa ohjeistuksia vastuullisesta ja turvallisesta harjoittelusta.
Kaikkien liikuntatilojen käyttäjien on noudatettava voimassa olevia Aluehallintoviraston asettamia rajoituksia ja THL:n ohjeistuksia mm. käsihygienian ja kontaktien välttämisen suhteen.
Ohjeistusten noudattaminen on jokaisen liikuntatilojen käyttäjän vastuulla.
Liikuntatilojen käyttäjien tulee pestä kätensä huolellisesti saippualla tai käyttää liikuntatiloissa olevaa käsidesiä sekä huolehtia harjoitustilojen välineistöjen puhdistamisesta liikuntatiloissa olevilla puhdistusaineilla
Liikuntatilojen yhteisiä pukeutumis- ja suihkutiloja ei suositella tällä hetkellä käytettäväksi.
Ohjaaja/ryhmän vastaavat pyyhkivät ryhmien vaihtuessa tilan kosketuspinnat (ovenkahvat, katkaisijat, laitteiden kädensijat ym. pinnat ja välineet, joihin kosketellaan käsin).
Pinnat pyyhitään puhdistusaineella kostutetulla liinalla, joita löytyy pukutilasta/salista (suihkepullossa on valmis liuos käyttäjiä varten).
Seurojen tulee huolehtia omien harjoitusvälineidensä puhdistuksesta jokaisen käyttökerran yhteydessä.
Kaikki harjoitustilojen käyttäjät sitoutuvat yhdessä huolelliseen hygieniaan ja vastuulliseen toimintaan, jotta voimme taata turvalliset harjoitusolosuhteet läpi kauden.
Ottelutapahtumien, kilpailuiden ja turnausten kohdalla noudatetaan AVI:n erityisohjeistuksia ja rajoituksia yleisötapahtumia koskien.
HUOM! Muistathan, että sairaana ei liikuta!

Vastaa