3-divisioona F-lohko – turnaus siirretty Tampereelle

Tänään oli pakko tehdä ikävät päätökset vierailevien joukkueiden matka- ja majoitusjärjestelyiden vuoksi. Eli Star luopuu turnauksen järjestämisestä ja turnaus siirretään Tampereelle PT 75:n harteille.

Tähän on syynä se, että nykykoronasääntöjen mukaan Star ei saa kumpaakaan joukkuetta turnaukseen. Vasta eilen tajusin, että Virostakaan ei saa Suomeen matkustaa muuta kuin työasioissa. Joka tapauksessa olisi vaadittu karanteenit Suomessa ja koronatestit jne. Latviassa olisi vaadittu paluun jälkeen kahden viikon kotikaranteeni. Venäjältä ei saa edes matkustaa muualle maan omien sääntöjen mukaan. Erikoislupaa oli toki anottu Putinin kansliaa ja Venäjän varapääministeriä myöten, mutta vastausta ei ollut vielä tullut.

Jos tilanne jollain ihmeellä muuttuu kahden viikon aikana positiiviseen suuntaan, Star matkustaa sitten Tampereelle! Mutta nyt tuntuu siltä, että menee kevääseen asti, ennen kuin parannusta on odotettavissa.

Päätös oli raskas ja valtava pettymys myös pelaajillemme. Star olisi kyllä järjestänyt turnauksen kaikissa oloissa, mutta nyt sattui sopivasti PT 75 soittamaan tänään minulle ja sovittiin asioista saman tien.

PT 75 laittanee oman turnauskutsunsa myöhemmin SPTL:m sivuille.

Pettynein terveisin

Arto Luukkainen

Star

 

Vastaa