Ramona Betzin kuulumisia Saksasta

Suomen juniorimaajoukkueen riveissä viime vuonna debytoinut Ramona Betz pelaa Saksassa 3.bundesliigaa ja kausi on sujunut mukavasti. Tässä alla Ramonan kuulumisia:

Saksan 3. Bundesliiga on korona-tauolla, mutta Ramonan treenit joukkueen kanssa jatkuvat erikoisjärjestelyin.

Saksan 1. Bundesliigan jatkaessa pelejä, 2. ja 3. bundesliigan pelikausi keskeytettiin marraskuun alussa. Ramonan joukkue, DJK Sportbund Stuttgart, nousi tälle kaudelle 3. bundesliigaan. Kausi alkoi syyskuussa yllättäen tasapelillä 2. bundesliigasta pudonnutta Neckarsulmin joukkuetta vastaan. Sen jälkeen vauhti on vain parantunut ja muista viidestä pelistä on tullut voitot. Joukkueen uuden ykköspelaajan,  Alexandra Schankulan, ja kolmos-nelospaikoilla pelanneiden pelaajien hyvät otteet ovat olleet tiukoissakin peleissä voittojen takaaja. Tällä kaudella ei pelata koronan takia nelinpelejä, vaan jokainen pelaaja pelaa kaksi peliä.

Ramona on tällä hetkellä joukkueessa 3. paikalla ja voi olla pelisuhteeseen 10:2 erittäin tyytyväinen. Kevätkaudelle hän nousee joukkueen kakkospelaajaksi.

Saksassa vallitsevista tiukoista korona-rajoituksista huolimatta tuli päätös, että kaikki kolme bundesliigaa nähdään ammattilaisliigana eli säännölliset treenit joukkueen kanssa saavat jatkua. Jää nähtäväksi, tiukentuvatko säännöt seuraavien viikkojen aikana. Myös päätös kauden jatkamisesta on vielä avoin: On mahdollista, että pelataan vain yhteensä yksi pelikausi.

”Olen hyvässä kunnossa ja todella motivoitunut. Korona-tilannetta ei voi muuttaa, mutta olen iloinen, että treenit jatkuvat osaltani melko normaalisti. Olen valmis, kun kilpailukausi taas käynnistyy!“

Sarjataulukko https://www.mytischtennis.de/clicktt/DTTB/20-21/ligen/3-Bundesliga-Sued/gruppe/385328/tabelle/gesamt

Joukkue https://djk-sportbund-stuttgart.de/mannschaften/damen/damen-1/

Vastaa