Etelän nappulaleiri pelattiin haastavissa olosuhteissa

Alkusyksystä pelattu pohjoisen nappulaleiri (2007 ja nuoremmat) sai jatkoa Tuulimäessä pelatulla etelän leirillä. Vallitsevan tilanteen vuoksi ei aivan niin paljon pelaajia  ymmärrettävästi tavoitettu kuin oli toiveena. Mukana kuitenkin 12 pelaajaa, kaksi sparraria ja kaksi valmentajaa. Pohjoisen leirillä kehuin Perkkiön sparausta, mutta eivät nuoremmat sparrarit Aaro Mäkelä ja Ella Kellow tästä paljon jälkeen jääneet.

Keväällä järjestetään sitten koko maan yhteinen leiri.

Leirillä mukan olivat:

 1. Yuri Afanassiev
 2. Sisu Sammalkorpi
 3. Arto Ojanen
 4. Tuomas Tuovinen
 5. Eva Karlsson
 6. Noella Stråhlman
 7. Lars-Wilmer Stråhlman
 8. Tea Stråhlman
 9. Toivo Meretniemi
 10. Vadim Khrameshki
 11. Lassi Lehtola
 12. Nico Jansson

Vastaa