Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021

Erikoinen ja ennustamaton vuosi on päättymässä. Otsikon sanoma tuntuu tässä tilanteessa hiukan jopa ironiselta, vaikkakin oikeasti kovin toivottavalta.

Uutiset rokotteista antavat uskoa, että koronastakin selvitään. Ihan kiireellisimpään hätään rokotuksista ei kuitenkaan ole apua. On todennäköistä, että kevätkaudestamme tulee repaleinen. Jo nyt tiedämme, että ainakin tammikuun kisapelit jäävät pelaamatta. Vietetään tästä huolimatta rauhallinen jouluaika ja luetaan piakkoin ilmestyvää vuoden viimeistä Pöytätennislehteä.

Lehdessä on juttu Pöytätennisrahastosta, joka ainakin minulle tuo aika lailla joulumieltä. Rahaston myötä voimme – toivottavasti – jakaa tulevina vuosina hyvän mielen rinnalla myös jonkin verran avustuksia. Rahaston johtokuntaan kuuluva Antti Mäkinen teki oman komean päänavauksensa ja lahjoitti sinne 5 000 euroa. Hatunnosto ja isot kiitokset Antille.

Kaikille pöytätennisihmisille lämmin joulutervehdys SPTL:n hallituksen ja palkatun väen puolesta. Ollaan varovaisia ja pidetään itsemme terveinä!

Esko Heikkinen
puheenjohtaja

Vastaa