6 thoughts on “Turun Poolikisat 2016, aikataulut ja osallistujat

 1. Tämä tiedosto olisi ollut kätevää laittaa myös tapahtumakalenterissa olevan ko. kisan aikatauluksi, jotta se olisi löytynyt helpommin. Nyt tuli osallistujilta liittoon palautetta, että kisan aikataulua ei löydy.
  Edit: lisäsin tiedoston myös ko. kisan aikatauluksi

 2. Toistaiseksi yksikään kisajärjestäjä ei ole osannut käyttää tapahtumakalenterin arvonnat- ja aikataulu-kohtia.
  Pitäisikö siitä tehdä jokin ohje ja sen paikka pitäisi olla jostain helposti löydettävissä, ehkä suoraan tapahtumakalenterissa tai kun käy lisäämässä oman kisansa kisakutsuja, arvontoja, aikatauluja, niin se tulisi näkyviin.

 3. En tosiaan huomannut mistään että aikataulut/arvonnat-osiokin on olemassa (oletin että se löytyisi tapahtumakalenterista, samasta paikasta kuin kutsu ja tulokset).

  Tapahtumakalenteriin kannattaisi tosiaan lisätä oikeaan reunaan kaksi (aina näkyvissä olevaa) saraketta, joihin kilpailun järjestäjä voisi lisätä aikataulut- ja arvonnat-liitetiedostot.

 4. http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=2&Nro=1107
  Koko tapahtumakalenterista nuo löytyvät myös otsikkoa klikkaamalla.

  Tapahtumakalenterista on useita palautteita, jotka käsittelevät asiaa eri näkökulmista. Kilpailut, sarjatapahtumat ja muut tapahtumat tarvitsisivat hieman eri asioita painotetuksi. Kaikkea ei kuitenkaan saa yhdelle riville ilman, että näkymä menisi todella sekaiseksi.
  Ongelmana on myös, että tapahtumakalenteri suunniteltiin liian paljon vanhan kalenterin näköiseksi, jolloin uusien ominaisuuksien käytön oppiminen kestää kauemmin. Osa käyttäjistä ja kisajärjestäjistä on onneksi jo toiminnan oppinut, mutta useimmille ensimmäistä kertaa käyttäville tuo on ongelmallista.

  Tapahtumakalenterin osalta pitää selvästikin palautteen perusteella tehdä seuraava kehityskierros kauden aikana.

 5. Yksi vaihtoehto olisi luopua erillisistä dokumenttien syöttöpainikkeista ja näyttämisistä omissa kentissään. Jos nuo korvattaisiin vain yhdellä tiedostonlähetys/näyttökentällä. Lähetyksen yhteydessä pitäisi sitten valita, mistä tiedostosta on kyse ja tiedosto otsikoitaisiin sitten tuon valinnan mukaan.

  1. Tuo kuulostaa hyvältä, että lähetyksen yhteydessä pitäisi valita, mistä tiedostosta on kyse. Se pitäisi olla myös niin, että ei ole mitään vakiovalintaa, vaan jos lähettäjä ei valitse mitään kategoriaa, niin tiedosto ei lähde ja tulee ilmoitus, että valitse jokin kategoria.

   Olen vain huomannut, että kun lähettelen näitä ratingeja, niin erittäin helposti se menee sen vakiovalinnan alle eli muut. Pitäisi olla niin, että jos ei valitse mitään, niin siitäkin tulee huomautus, että valitse nyt minkä alle lähetät tiedostosi.

Vastaa