Mailapelien markkinointi- ja viestintäwebinaarit käynnistyivät

Mailapelihankkeen ja Askel Sportsin yhteistyössä tuottamat Mailapeliseuran markkinointi ja viestintä 2020-luvulla -webinaarit käynnistyivät tällä viikolla.

Tiistaina 6.4. järjestetyssä ensimmäisessä osassa oli mukana yhteensä 15 seuraa. Tiiviin 1,5 tunnin webinaarin aikana käsiteltyjä aiheita olivat seuraidentiteetti- ja brändi, hinnoittelu sekä sosiaalisen median markkinointi harrastajarekrytoinnin näkökulmasta. Webinaarin videotallenne löytyy täältä.

Kaikille tennis-, sulkapallo-, squash- ja pöytätennisseuroille avoin toinen osa järjestetään torstaina 22.4. klo 17-19. Silloin syvennytään tarkemmin edellä mainittuihin aiheisiin. Webinaari sisältää lisäksi ryhmätyöskentelyä muiden mailapeliseurojen kanssa, mikä mahdollistaa oppimisen lajirajojen yli.

Webinaarin toiseen osaan voi ilmoittautua tällä lomakkeella. Mukaan toivotetaan lämpimästi myös seurat, jotka eivät päässeet osallistumaan webinaarin ensimmäiseen osaan.

Mailapelihanke on Tennis-, Sulkapallo-, Squash- ja Pöytätennisliittojen yhteishanke, jonka tavoitteena on mm. mailapelitietouden levittäminen ja lajien yhteistyön kehittäminen. 

 

Vastaa