Uuden kauden rating-tiedosto tarkistettavaksi

Kun ei kisoja ole vähään aikaan ollut, niin on hyvää aikaa tarkastaa, että ratingissa on tiedot oikein.
Ja tuli mieleen, että eipä  ole taidettu koskaan kertoa, että mitä kauden vaihtuessa pelaajan pitäisi osata tarkastaa ratingista, että kaikki on mennyt oikein. Joten korjataan sekin epäkohta.

– Rating järjestys välilehdellä pitäisi nyt olla listattuna vain ne pelaajat, jotka pelasivat syyskaudella. Poikkeuksena maajoukkuepelaajat, jotka pidetään listalla. Vaikkapa nyt nämä maajoukkuepelaajat olisivat poistuneet listalta ellei niitä olisi sinne erikseen lisätty.
Betz Ramona
Erkheikki Sofia
Kirichenko Anna
Olah Pentti
Steif Noah
Titievskaja Aleksandra

– Sarakkeessa I on pelaajan perusrating ja se pitäisi olla täysin sama kuin edellisen kauden viimeisessä rating-tiedostossa, mikä on 3821 sarja. Poikkeuksena on nuo kuutosdivisioonaa pelaavat, joiden pelit lisättiin jälkeenpäin eikä ratingtiedostoa enää päivitetty liiton sivulle.
– Sarakkeessa J on bonuspisteet ja sarakkeessa K rating pisteet, missä on bonukset mukana. Nyt kaikilta pitäisi olla poistuneet bonukset kuukausilta 12, 1, 2, 3 ja 4.
– Jos pelaajalla ei ole tällä kaudella yhtään peliä, mikä on nyt tilanne kaikilla, sarakkeissa L, M, N pitäisi olla sama perusrating, mikä on myös sarakkeessa I.
– Sarakkeessa N pitäisi olla kauden alun päiväys, mikä on nyt keväällä 1.1.2021 ja kyseinen rating säilyy samana koko kauden muistutuksena siitä, että mistä lähdettiin liikkeelle.
– Sarakkeessa O pitäisi olla sitten meneillään olevan sarjan tunnus, mikä on nyt siis Kevät -21.
– Pelaajien olisi hyvä tietenkin katsoa, että heidän seuransa on oikein. Seurasiirrot laahaavat aina perässä, kun ne pitäisi muistaa aina erikseen lisätä myös ratingiin ja ne välillä unohtuu.
-Seurojen puolestaan pitäisi muistaa ilmoittaa, jos jotain pelaajaa ei ole vuosikausiin näkynyt ja hänet voisi poistaa ratingista.

Alla viime kauden viimeinen ratingtiedosto, mikä on myös seuraavien kisojen leikkuripäivän rating.
3821_sarja
Alla sitten tuo testitiedosto tarkistettavaksi, jota voi vertailla tuohon 3821 sarjaan.
Testitiedosto

Kysymykset jori.haataja@outlook.com

Vastaa