Sarjailmoittautuminen kaudelle 2021/2022 – 4-divisioonat ja alemmat 31.8.2021 mennessä

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3u5ii5E
Ilmoittautumiset: https://goo.gl/Fkbjt9

4-6 divisiooniin voi ilmoittautua 31.8.2021 asti.


Päivitys 13.8.2021

Veikko Lamminsalo lopettaa 3-divisioonien sarjapäällikkönä ja hänen saappaisiinsa hyppää Juha Julmala. Suomen Pöytätennisliitto kiittää Veikkoa vuosikausien palveluksesta suomalaisen pöytätenniksen hyväksi.


Koska karsintaotteluita tai -sarjoja ei ole saatu pelattua loppuun kaudella 2020/2021, joukkueet eivät voi pudota alempaan sarjaan, elleivät ne itse ole luopuneet sarjasta. Joukkue voi kuitenkin vapaaehtoisesti siirtyä sarjaporrasta alemmaksi kaudelle 2021/2022.

Joukkueita pyydetään tässä vaiheessa tekemään sarjailmoittautumiset siihen sarjaan jossa olivat kaudella 2020/2021.

Joukkueita suositellaan harkitsemaan tarkoin ensi kauden sarjoihin ilmoittautumisen yhteydessä, onko nykyinen sarjataso joukkueelle sopiva. Mikäli sarjoista vapautuu paikkoja, seurat voivat anoa joukkueelle paikkaa ylemmässä sarjassa.  Vapaan hakemuksen sarjaporrasta ylemmäksi siirtymiseksi voitte tehdä etukäteen sarjailmoittautumislomakkeen ”muuta” kentässä. Mikäli joukkueenne haluaa siirtyä sarjaporrasta alemmaksi vapaaehtoisesti, mainitsethan siitä myös ”muuta” kentässä.

TIP-70 2 pudottautuu SM-sarjasta 1-divisioonaan ja TuKa nousee SM-sarjaan. 1-divisioonassa jatkavat muuten samat joukkueet kuin viime kaudella. LrTU luopuu 2-divisioonan paikastaan ja pudottautuu 4-divisioonaan asti. Nu-Se nousee LrTU:n tilalle 2-divisioonaan. 3-divisioonassa PT 75 5 luopuu paikastaan ja LrTU 2 tippuu luovuttuaan peleistä hyvissä ajoin ennen syksyn ensimmäistä turnausta. 3-divisioonaan nousevat hakemusten perusteella kilpailuvaliokunnan ja sarjajaoston katselmuksen tuloksena PT-60, Maraton ja Smash 3. Smash 3 on ensi kaudella 3-divisioonassa Smash 2.

Sarjapäälliköt 2021-2022: (tilanne 13.8.2021)

SM-sarja: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
1-divisioona: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
2-divisioona: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
3-divisioona: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
4-divisioona Uusimaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
4-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@outlook.com
4-divisioona Pohjanmaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
4-divisioona Itä-Suomi: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
4-divisioona Pohjois-Suomi: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
5-divisioona Uusimaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
5-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@outlook.com
5-divisioona Pohjanmaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
5-divisioona Pohjois-Suomi Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
6-divisioona Uusimaa: Alexander Dyroff, pingiskoulu@netti.fi
6-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@outlook.com

Mikäli seuranne luopuu sarjasta niin pyydän ilmoittamaan siitä allekirjoittaneelle.

Jos on kysyttävää niin voitte olla yhteydessä: teemu.oinas@gmail.com

3 thoughts on “Sarjailmoittautuminen kaudelle 2021/2022 – 4-divisioonat ja alemmat 31.8.2021 mennessä

 1. Kaikki tukeni Nu-Se:lle ja olen iloinen sen puolesta! Sehän sai paikan 2. divisioonasta. Mutta ehdottaisin, että jatkossa nämä nostot tehtäisiin urheilullisin perustein (jos säännöt sen sallivat). Eli siis kovin joukkue nostettakoon. Siksi joukkueilta voisi kysyä, millä joukkueella aikovat pelata ja ranking kertoo myös paljon. Star pelasi keväällä 2020 erittäin kovassa 3CD:n ylemmässä loppusarjassa, jossa olisi ilmeisesti sijoittunut kolmanneksi. Mukana Tom Lundström jne. Nu-Se oli puolestaan toinen heikompitasoisessa 3G:n syysturnauksessa. Ylempää loppusarjaahan ei siellä pelattu.

  Starin kolmen parhaan pelaajan ranking olisi ollut keskimäärin ainakin 1884. Nu-Se:lla se on 200 pistettä alempi eli 1689. Starin joukkue olisi ollut ihan kelpo 2. divisioonan joukkue, mutta Nu-Se:lla saattaa tehdä tiukkaa. Kyllä, Starin pelaajat eivät ole suomalaisia. Mutta tuskin se voi olla kriteerinä?

  Nu-Se on nuori joukkue, joten hienoa, että pääsee pelaamaan 2. divisioonaa! Tämä kirjoitus ei siis ole Nu-Se:a vastaan. Sitten olisi ollut tylsää, jos joukkueen keski-ikä olisi ollut 74. Nyt meidän pelaajat tahkoavat taas aika turhan kauden läpi kolmosessa. Mutta me teemme sen!

 2. Vielä enemmän pitää toivoa sitä, että saamme vietyä läpi ehjän sarjakauden ja sen jälkeen nousut ja putoamiset tapahtuvat kuten säännöissä on tarkoitettu. Nyt ollaan kahdesti koettu poikkeusoloja, joissa sääntöjen noudattaminen ei ole ollut oikein edes mahdollista.

  Pidän Arton esiin nostamaa näkökulmaa moraalisesti oikeutettuna. Enkä halua millään uskoa, että pelaajien kansallisuudella olisi ollut tässä asiassa mitään merkitystä.

 3. ”Vielä enemmän pitää toivoa sitä, että saamme vietyä läpi ehjän sarjakauden”

  Tätä me kaikki hartaasti toivomme. Starin osalta siihen tarvitaan se, että Suomen rajat aukeavat marraskuun loppuun mennessä. Kaikki odottavat jo massiivisella innolla sarjapelejä!

Vastaa