Ylimääräinen liittokokous naulasi tulevan kauden maksualennukset

Maanantai-iltana kokoontui ylimääräinen liittokokous. Vain yhden asian eli ensi kauden lisenssi- ja sarjamaksualennuksien vuoksi koolle kutsuttu kokous kiinnosti seitsemää seuraa (Teemu Oinas OPT-86, Mika Tuomola PT 75, Jarmo Siekkinen TIP-70, Tero Naumi KoKa, Kimmo Pihkala PT Espoo, Pekka Korva YPTS ja Pekka Kolppanen Wega), jotka Kolppasta lukuun ottamatta olivat läsnä etänä.

Kolppasen lisäksi paikan päällä Sporttitalossa olivat toiminnanjohtaja Mika Räsänen ja puheenjohtaja Esko Heikkinen. Yksi ennakkoilmoittautunut ei ilmaantunut langoille.

Kokouksen avauksessa muistimme hiljaisella hetkellä muutama päivä sitten menehtynyttä Einari Nuoliojaa, joka tunnetaan varsinkin kuopiolaisen pöytätenniksen vahvana miehenä, toki monesta muustakin seurasta. OPT-86:n Seppo Hiltuselle annoimme puolestamme aplodit, sillä Seppo valittiin jokin aika sitten seuransa ensimmäiseksi kunniapuheenjohtajaksi.

Kokous järjestäytyi siten, että Kolppanen valittiin puheenjohtajaksi, Räsänen sihteeriksi ja Oinas ja Naumi pöytäkirjantarkastajiksi.

Sääntöjemme mukaan liittokokous päättää liitolle tulevista maksuista. Kokouksen ainoasta asiasta käytiin asiallinen keskustelu, kun PT 75 ehdotti hallituksen esitystä suurempia alennuksia (50 %). Tämä ei saanut kannatusta muilta osanottajilta, joten Tuomola veti esityksensä pois. Päätökseksi tuli näin liittohallituksen esittämät seuraavat alennukset kauden 2021/2022 maksuista:

  • Seurat, jotka ovat maksaneet kuluneen kauden (2020/2021) sarjamaksun ja osallistuvat ensi kauden sarjoihin, saavat sarjamaksusta 25 % alennuksen.
  • Pelaajat, joilla on ollut kuluneella kaudella lisenssi ja jotka hankkivat sen ensi kaudelle, saavat alennusta seuraavasti:
    A-lisenssi 45 € (normaalihinta 55 €), veteraanit, harrastajat ja 17-vuotiaat 27 € (35 €). Nuorimpien 10 euron lisenssistä ei myönnetä alennuksia.

Nyt päätetty alennus tarkoittanee jonkin verran alle 20 000 € pudotusta liiton tämän vuoden tuloissa. Asia saatiin päätökseen alle puolen tunnin keskustelulla.

One thought on “Ylimääräinen liittokokous naulasi tulevan kauden maksualennukset

  1. ”Yksi ennakkoilmoittautunut ei ilmaantunut langoille.”

    Oih! Tunnistan tuosta itseni. Pahoitteluni jos minua odoteltiin langoille. Nyt on vaan niin hektistä, että kaikki kokoukset unohtuvat. Muistin sen vasta joskus kello 19.50. 🙁

Vastaa