PT 75 juhli SM-lopputurnauksen voittoa

Tamperelainen PT 75 pelasi ykköseksi lauantaina Ruskeasuolla järjestetyssä kauden 2020/2021 SM-lopputurnauksessa.

Suoraan välieriin päässyt PT 75 voitti pääsystä loppuotteluun PT Tapiolan 4-3 ja finaalissa Koske Kaiun 4-2. Voittajajoukkueessa pelasivat Miikka O’Connor, Patrik Rissanen ja Otto Tennilä. Pronssiottelussa PT Tapiola kaatoi PT Espoon 4-3.

– Päivän parasta antia oli ehdottomasti pitkän tauon jälkeen mahdollisuus kotimaisten sarjapelien pelaamiseen. Nuoremmat pelaajat esiintyivät turnauksessa lupauksia herättävästi, Suomen Pöytätennisliiton toiminnanjohtaja Mika Räsänen iloitsi.

Puolivälierät

PT 75 (Tampere) suoraan välieriin
PT Espoo – TIP-70 4-0
PT Vantaa – PT Tapiola 1-4
OPT-86 (Oulu) – Kosken Kaiku 0-4

Välierät

Kosken Kaiku – PT Espoo  4-1
PT Tapiola – PT 75 (Tampere) 3-4

Pronssiottelu

PT Tapiola – PT Espoo 4-3

Loppuottelu

Kosken Kaiku – PT 75 (Tampere) 2-4

Kaikki tulokset tämän linkin takaa…

Joukkueiden kommentit

Miikka O´Connor, PT 75: ”Kulta oli meillä tavoitteena ja hyvältä tuntuu kun mestaruus tuli taas Tampereelle! Koko joukkueelta mieletön suoritus, Otto ei hävinnyt peliäkään ja Patrik otti väkevällä pelillä tärkeän voiton Samia vastaan finaalissa. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle puolustamaan mestaruutta.”

Alex Naumi, Kosken Kaiku: ”KoKa pitkästä aikaa mitalleilla, mihin tietysti ollaan tyytyväisiä. Finaali jäi harmittamaan, kaikki neljä peliä, jotka hävittiin, olivat todella tiukkia. Nyt suunnataan katseet kohti tulevaa kautta ja revanssimahdollisuutta.”

Mika Räsänen, PT Tapiola: ”Joukkue lähti lopputurnaukseen sarjan kuudennella paikalta ja oli lopulta pronssilla, joten suoritukseen voi olla kohtalaisen tyytyväinen.  Ensimmäinen ottelu Tipin ykkösjoukkuetta vastaan oli hyvä joukkuesuoritus. Semissä Tamperetta vastaan lähtö oli huono mutta Artun vahvoilla esityksillä päästiin vielä peliin mukaan ja taistelemaan voitosta. Nelinpeli oli tasainen,pallo pomppi tällä kertaa lopulta vastustajalle. Espoon sisäisessä ”kakkosjoukkue” pystyi venymään voittoon.”

Toni Soine, PT Espoo: ”Oli kiva päästä pelaamaan kisapelejä pitkän (9 kk) tauon jälkeen. Joukkueen esitys oli vähän ailahteleva johtuen siitä, että treenikertoja ei ole vielä tarpeeksi alla koronatauon jäljiltä. Semissä KoKaa vastaan meillä oli pieni sauma tehdä ottelusta tasaisempi, mutta Huyn hyvä taistelu Samia vastaan ei aivan riittänyt ratkaisevassa erässä. Tuloksena 1-4 tappio ja pronssimatsi kutsui. Pronssipelissä Tapiolaa vastaan ratkesi vasta nelinpelissä, mutta siinä Mika ja Arttu olivat selvästi parempia ja mitalit ansaitusti  ”2-joukkueellemme.”

Samuli Soine, PT Vantaa: ”Mitali oli tavoite, mutta siihen ei tänään paukut riittäneet. Pari
harmittavaa tiukkaa tappiota ja tuloksena jääminen puolivälierään.”

Tuomas Perkkiö, OPT-86: ”Pelasimme KoKaa vastaan puolivälierän, jossa tiesimme olevan saumat huippupäivänä. Alussa  kaksi tiukkaa peliä kääntyi vastustajalle, muutamasta matsipallosta huolimatta.  Näitä olisi tarvittu tiukan matsin aikaansaamiseen. Lopulta ei hirveästi seliteltävää, 4-0 kuonoon.”

Youtube-tallenne päivän peleistä

 

Vastaa