Ruskeasuon valmennusta uudistetaan

Liiton tavoitteena on tarjota lupaaville ja motivoituneille pelaajille Ruskeasuolla mahdollisimman tehokasta harjoittelua. Ruskeasuon harjoituksia tullaan jatkossa suunnittelemaan tehokkaammin etukäteen uuden valmennuskoordinaattori Johanna Schüpbachin sekä Mika Räsäsen toimesta. Ryhmän pelaajat tullaan ilmoittamaan myöhemmin henkilökohtaisten pelaajakeskusteluiden jälkeen. Harjoituksia pidetään aikaisempaan tapaan ma-to iltaisin, mutta aikoja sekä harjoitusryhmiä mietitään iltakohtaisesti. Aamutreenit toteutetaan edelleen yhteistyössä Mäkelänrinteen lukion ja Urhean kanssa ti, ke ja pe aamuisin.  Harjoitukset sisältävät pallolaatikko- ja laji- sekä fysiikkatreenejä. Lajivalmentajina toimivat Mattias Bergkvist ja Samuli Soine. Paikalle pyritään saamaan muitakin motivoituneita ja hyvätasoisia pelaajia, jotta harjoitukset pysyisivät mielekkäinä ja monipuolisena. Maajoukkuepelaajille, jotka eivät asu vakituisesti pääkaupunkiseudulla, järjestetään mahdollisuus tulla mukaan liiton järjestämiin harjoituksiin paikkakunnalla ollessaan.

Ensi viikolla (vko 36) kartoitetaan pelaajien tavoitteet henkilökohtaisella tapaamisella ja tarkoituksena on, että ryhmä alkaa harjoittelemaan uudella systeemillä aikuisten SM-kisojen jälkeen viikolla 37. 

Vastaa