Henkilökohtainen SM 2021 (Valio)

Tulosten viennissä SPTL:sivuille on hieman teknisiä ongelmia. Tapahtuman tuloksista tapahtumakalenterista löytyvät sunnuntain lähtötilanteet MK, MN ja NK-luokissa. NN-luokan poolitulokset on myös siellä.
SN-luokan voittivat Samuli Soine/TIP-70 ja Ramona Betz/LiPi. Tarkemmat tulokset sunnuntaina.

Kilpailut on siirretty Vuores-talolle (Rautiolanrinne 2, Tampere), jossa on aiemmin pelattu mm Pöytätenniksen mestaruussarjaa ja kansallisia kilpailuita.

Infektiolääkärin kanssa neuvottelun jälkeen kisat järjestetään ilman yleisöä siten että saliin tulevat vain pelaajat, valmentajat ja kilpailun toimihenkilöt. Kisoista järjestetään videostriimi ja tulospalvelu, joista lisätietoa myöhemmin.

Joni Aaltonen ei pysty loukkaantumisen vuoksi osallistumaan kaksin- eikä nelinpeliin. Antti Jokinen ei osallistu loukkaanutmisen vuoksi kaksinpeliin. Tommi Sidoroff ei osallistu kaksinpeliin, mutta pelaa nelinpelin. Nämä poisjäännit eivät muuta arvontakaavioita siten, että arvonta pitäisi uusia.

Mika Räsäsellä on sääntökirjan pykälän 4.3.4.1 mukaan oikeus vaihtaa nelinpeliparinsa pelaajaan, joka ei ole ilmoittautunut ao nelinpeliluokkaan. Mika Räsänen pelaa nelinpelin Lauri Hakasteen kanssa. Heidän yhteenlasketut rating-pisteensä on vähemmän kuin Räsäsen ja Aaltosen pisteet, joten parin Mika Räsänen – Lauri Hakaste sijoitusryhmä ei nouse ylemmäksi kuin alkuperäisen Mika Räsänen – Joni Aaltonen parin joten pykälän 4.3.4.1 vaatimus tältä osin täyttyy.

Arvonnat:

Henkilokohtainen SM – pooliarvonnat.pdf

MK-jatkokaavio-julkaistava.pdf

MN-jatkokaavio-julkaistava.pdf

SN-kaavio-julkaistava.pdf

Aikataulut:

SM 2021 Aikataulu.pdf

1 thought on “Henkilökohtainen SM 2021 (Valio)

  1. Testaamme sekanelinpelin yhteydessä otteluiden live-pisteseurantaa siten, että striimillä oleva, ainakin lähempi pöytä on seurattavissa piste kerrallaan täällä. Järjestelmä on kokeilukäytössä ja vieläpä ensimmäistä kertaa, mutta toivotaanpa parasta. Kun sivulla sanotaan ”käynnissä olevat ottelut”, se tarkoittaa käytännössä otteluita joiden pistetallennus on käynnissä.

    Mikäli automaattinen päivitys ei toimi, kannattaa sivu ladata uudestaan.

Vastaa