Starttikilpailu 31.10.2021 Vantaalla

Pöytätennisliitto ja TIP-70 järjestävät starttikilpailun.

Kilpailu on tarkoitettu pöytätennisuran alkutaipaleen junioripelaajille. Voit olla vaikka tällä kaudella pelaamisen aloittanut tai hieman jo kilpaillut (ratingraja 800). Pelaajat jaetaan sopiviin ryhmiin kilpailussa. Jokaiselle tulee useita otteluita.

Pelipaikka: Hakunilan väestönsuoja, Harmotie 1, Vantaa.

Aika: 31.10.2021 sunnuntai. Sali aukeaa kello 12.30, jolloin kokoonnutaan ulko-ovella, tämän jälkeen ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen 13.00 mennessä, jolloin käynnistämme ottelut. Ilmoittautumisen jälkeen teemme arvonnan ja ryhmäjaot. Pelit päättyvät noin kello 17.00.

Ennakkoilmoittautumista ei siis tarvita, mutta toki voit sähköpostia laittaa osallistumisesta, niin hieman osaamme suunnitella.

Pelejä varten et tarvitse lisenssiä (ratingpisteitä ei myöskään lasketa).

Parhaille palkinnot.

Osallistumismaksu 5€ maksetaan paikanpäällä.

Tiedustelut

Taneli Keinonen

taneli.keinonen@sptl.fi / 0505285861

 

 

 

Vastaa