PT Espoon syyskisat GP – Kilpailutulokset sunnuntailta

Linkki tiedostoon: PT Espoon_Syyskisat_2016_SU.xls

Syyskisojen toisena kilpailupäivänä pelattiin muun muassa MJ-14 ja MJ-17 GP-luokat, joiden voittajiksi pelasivat järjestävän seuran Aleksi Räsänen ja Matias Ojala. Junioreiden menestys oli ilahduttavaa myös rating-luokissa, sillä PT Espoon Sam Li voitti 1700-luokan, TIP-70:n Joonas Kylliö 1500-luokan sekä PT Espoon Sofia Sinishin kilpailuviikonlopun päättäneen 1300-luokan.

Nelinpeli-luokkaan osallistui yhteensä 25 paria, jotka jaettiin neljään kategoriaan rating-pisteiden perusteella. Jokaiselle osallistujalle kertyi 3-4 nelinpeliä, mikä vaikutti olevan sopiva määrä. Ylimmän kategorian voittajiksi selviytyivät Matias Ojala ja Joonatan Khosravi.

Kaiken kaikkiaan kilpailut sujuivat hienosti ja tunnelma hallissa oli hyvä koko viikonlopun ajan. Kiitos kaikille osallistuneille!

Video päivästä löytyy osoitteesta: https://youtu.be/rhu4YsWKfgo

Vastaa