Kaikki kirjoittajan Toni Soine artikkelit

PT Espoon juniorikilpailu 30.4. – kutsu

PT Espoo järjestää Tuulimäessä lauantaina 30.4. klo 10 alkaen juniorikilpailun. Kilpailu on vastaavanlainen kuin syyskaudella pk-seudulla järjestetyt starttikilpailut, mutta lisättynä kilpasarjalla, johon voi osallistua, jos rating on max 1000 pistettä.

Kilpasarjaan osallistuvilla täytyy olla lisenssi voimassa, pingiskoulusarjassa lisenssiä ei tarvitse olla.

Kilpailukutsu: Juniorikilpailu_kisakutsu.pdf

Ilmoittautumiset kutsun linkkien kautta viimeistään torstaihin 28.4. mennessä.

Tervetuloa!

PT Espoon kevätkisat – ilmoittautuneet ja kisainfoa

Linkissä ilmoittautuneiden lista PT Espoon kevätkisoihin: Ilmoittautuneet_kevätkisat 2022.xlsx

Päivitystä: Lauantain MK-luokan sijoitetut pelaajat ovat Mika Räsänen, Arttu Pihkala, Juhana Tuuttila, Sami Hattunen, Pekka Ågren sekä Teemu Oinas, ja heillä pelit alkavat klo 13. Muiden MK-luokan pelaajien pelit alkavat kisakutsun mukaisesti klo 9.

Tarkista oma ilmoittautumisesi luokkakohtaisesti ja ilmoita mahdollisista virheistä pikaisesti osoitteeseen info@ptespoo.net. Ilmoitattehan myös peruutuksista mahdollisimman nopeasti samaan osoitteeseen.

Muutama pelaaja on varasijalla lauantain luokissa M-1800 ja M-1400 sekä sunnuntain luokassa M-1900. Heidät on merkitty punaisella värillä listaan. Ilmoitamme varapelaajille heti, mikäli paikkoja vapautuu.

Lauantai-illan luokkiin (NK, M-1200 ja M-800) mahtuu vielä muutama mukaan ja otamme  ilmoittautumisia vastaan ko. luokkiin torstaihin saakka. Jos haluat näihin luokkiin mukaan, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen info@ptespoo.net.

PT Espoon kevätkisat 9.-10.4. Ruskeasuolla – Kilpailukutsut

PT Espoo järjestää kevätkisat Ruskeasuolla 9. ja 10. huhtikuuta.

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaihin 3. huhtikuuta mennessä uuden ilmoittautumisjärjestelmän kautta! Etsi ja valitse oma nimesi Ilmoittautuminen-osion alta, jonka jälkeen pääset valitsemaan pelattavat luokat. Huomioi ilmoittautumisessasi rajoitukset, eli enintään yksi pooliluokka + cup-luokka per ryhmä.

Tiedustelut mieluiten osoitteeseen info@ptespoo.net

Kilpailukutsu: PT Espoon kevätkisat 2022_kisakutsu.pdf

Huom! Sunnuntain viimeisen ryhmän luokka on kisakutsun mukaisesti M-750. Korjataan ilmoittautumisjärjestelmään mahdollisimman pian.

Tervetuloa!

PT Espoon syyskisat GP – Sunnuntain arvonnat

Linkin takana sunnuntain arvonnat: Sunnuntain pooliarvonnat.docx

Huomioikaa, että kutsusta poiketen MK aloitetaan jo klo 12:00.

Lisäksi M-1700 ja M-1300 aloitetaan kolmen poolin osalta jo klo 11:30 ja loput poolit alkavat klo 12:30. M-1700 osalta klo 11:30 alkavat poolit ovat Pooli A (Matti Haverinen, Vincent Joki, Christian Klein), Pooli B (Riku Andersson, Måns Paul, Jari Heikkilä) ja Pooli C (Juhani Luttunen, Leevi Hyytiäinen, Juha Akkanen). M-1300 klo 11:30 alkavat poolit ovat Pooli A (Luka Oinas, Pasi Ylinen, Mikko Saarinen), Pooli B (Emil Takalo, Valtu Malinen, Dmitrij Trubnikov) ja Pooli C (Tapio Tuuttila, Tea Stråhlman, Mikko Kangas)

Päivitys: Lisätty myös M-1900 arvonta ja MJ-18 GP arvottu uudelleen.

PT Espoon syyskisat GP – Osallistujalistat ja aikataulupäivitykset

Linkissä ilmoittautuneiden lista PT Espoon syyskisoihin: Syyskisat_osallistujat

Tarkista oma ilmoittautumisesi ja ilmoita mahdollisista virheistä pikaisesti osoitteeseen info@ptespoo.net. Ilmoitattehan myös peruutuksista mahdollisimman nopeasti samaan osoitteeseen.

Muutama pelaaja on varasijalla luokissa M-1800, MK ja M-1700 ja heidät on merkitty listaan erikseen. Ilmoitamme varapelaajille heti, mikäli paikkoja vapautuu.

Aikataulumuutoksia ja muuta huomioitavaa:
– Lauantaina MK GP -luokassa sijoitimme 8 pelaajaa suoraan 12 pelaajan jatkopooleihin, jotka alkavat alkuperäisen aikataulun mukaisesti klo 13:00. Sijoitetut pelaajat ovat Mika Räsänen, Aleksi Räsänen, Arttu Pihkala, Huy Chau, Aleksi Mustonen, Sami Hattunen, Tuomas Perkkiö ja Teemu Oinas.
– Lauantaina M-1800 -luokka aloitetaan muutaman poolin osalta jo klo 12:00. Ilmoitamme torstain arvonnan jälkeen, mitkä poolit alkavat aiemmin
– Lauantaina NK GP -luokka siirtyy alkavaksi klo 17:30
– Sunnuntaina MK -luokka aloitetaan kokonaisuudessaan jo klo 12:00
– Sunnuntaina M-1700 -luokka aloitetaan muutaman poolin osalta jo klo 11:30 ja muiden poolien osalta klo 12:30. Ilmoitamme torstain arvonnan jälkeen, mitkä poolit alkavat aiemmin
– Sunnuntaina M-1300 -luokka aloitetaan muutaman poolin osalta jo klo 11:30 ja muiden poolien osalta klo 12:30. Ilmoitamme torstain arvonnan jälkeen, mitkä poolit alkavat aiemmin