PT Espoo syyskilpailut GP 21.-22.10. – Kilpailukutsut

PT Espoo järjestää Syyskilpailut Ruskeasuolla 21.-22. lokakuuta.

Kilpailukutsu: PT Espoon syyskisat 2023_kisakutsu.pdf

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaihin 15.10. mennessä, mutta kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti mukaan, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päivitys 2.10.: Ilmoittautumisia on tullut jo runsaasti, mutta moniin luokkiin mahtuu vielä hyvin mukaan (lauantain R-1900, R-1700 ja R-1100 -luokat ovat tosin jo melkein täynnä). Sunnuntain juniori-luokkaan mahtuu kaikki ilmoittautuneet (40!) mukaan ja pystymme ottamaan mukaan todennäköisesti vielä paljon enemmänkin.

Ilmoittautumislinkki

Ilmoittautuneet

Tervetuloa!

3 thoughts on “PT Espoo syyskilpailut GP 21.-22.10. – Kilpailukutsut

  1. Hei,

   Valittevasti neluriluokka piti laittaa samaan ryhmään juniori GP luokan kanssa. Espoon ja liiton tavoite on saada juniori gp luokkaan mahdollisimman paljon kaikentasoisia junioreita mukaan, myös kaikista parhaat. Juniori gp luokan osallistumis määrät ovat olleet nyt vähän laskussa. Päätettiin helpottaa junioreiden päätöstä, sillä ettei ole muita luokka vaihtoehtoja samassa ryhmässä.

   Nykyään muissa kisoissa on ollut niin paljon neluriluokkia, myös junioreille, toivottavasti ne riittää. Mun mielestä junioreilla pelit toisia junioreita vastaan ovat parhaita mahdollisia pelejä ja toivon että kaikki juniori ikäiset osallistuu jatkossa aina Gp kisoissa juniori luokkaan.

   Jos jostain syystä moni juniori haluaa ehdottamasti pelata neluria juniori GP sijaan, voidaan harkita ikärajan muuttamista.

Vastaa