Lukekaa valmennusoppaita!

Kilpailukausi on käynnistynyt normaalisti ja salit ovat auenneet. Koronatauko oli monelle yhtä kun harjoittelutauko, mutta nyt on taas ”action” päällä.

Eli on myös harjoiteltava. Jos mietityttää kuinka, kysymykseen on saatavilla kuranttia apua. Koronan aikana julkaisimme kolme merkittävää opasta, eli näillä sivuilla päävalikon ”Valmennus” alta löytyvät ”Moderni pöytätennistekniikka”, ”Fyysisen suorituskyvyn harjoittaminen” ja ”Seuravalmentaja- ja perustekniikkaopas”.

Kaikki ovat varsin hyviä koulutusmateriaaleja ja niistä jokainen löytää tasolleen ja pelaajilleen sopivaa oppia. Erityisesti Mika Räsäsen laatima tekniikkaopas on ”viimeistä huutoa” päätellen myös siitä, mitä juuri kuulin ETTU:n seminaarissa Romaniassa. Tästä on tulossa myös erillinen raportti.

Eli nyt vain joka pingismies ja -nainen lukuhommiin, ihan riippumatta siitä, aikooko suorittaa jonkun valmentajakoulutuksen vai ei. Maajoukkuepelaajien osalta pidän sekä tekniikkaoppaan että fyysisen valmennuksen oppaan lukemista aivan perusvaatimuksena.

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Esko Heikkinen

Vastaa