Nappulaleiri pohjoinen 16.-17.10.2021 – raportti

SPTL:n ja OPT-86:n yhteistyössä järjestämä pohjoisen alueen Nappulaleiri järjestettiin 16.-17.10.2021 Ratamotien pöytätennishallilla. SPTL:n valmentajana leirillä toimi Taneli Keinonen ja OPT-86:n puolelta valmennushommissa olivat Juhana Tuuttila ja Teemu Oinas. Lisäksi leirillä sparrina toimi ansiokkaasti Ella Kellow.

Lauantaina leirillä järjestettiin aamu- ja iltapäiväharjoitus jotka molemmat olivat 2.5h mittaisia. Aamupäivän teemana oli kämmenpuolen lyönnit ja iltapäivällä keskityttiin rystypuoleen. Ruokailut tauolla järjestyivät viereisessä ravintolassa josta ruokaa leiriläisten eteen järjestyi suhteellisen ripeästi. Aivan koko taukoa pelurin alut eivät käyttäneet lepoon, vaan hallin pöydät olivat myös etenkin tauon loppupuolella varsin aktiivisessa käytössä.

Sunnuntaina järjestettiin aamulla ja iltapäivällä kahden tunnin harjoitukset. Aamupäivällä keskityttiin kämmen-rysty puolenvaihtoihin ja iltapäivällä kertasimme aiemmin opetettuja asioita.

Leirin juniorit jaettiin kahteen tasoryhmään. OPT-86:n ulkopuolelta leirille osallistui kaksi junioria Ylivieskasta, yksi juniori Vaasasta ja yksi Seinäjoelta. Vierailevat juniorit värittivät hienosti leirin harjoittelua. Taneli Keinonen vastasi ns. vähemmän pelannaiden ryhmästä jossa harjoitteli 11 junioria. Juhana Tuuttila vastasi muiden junioreiden harjoitteista Ella Kellowin toimiessa sparri-apuna. Teemu Oinas toimi pallolaatikkomaisterina pyörittäen jokaista junioria vuorollaan pallolaatikolla.

Leiri päätettiin ”jalat makarooniksi” harjoitukseen josta oheinen video. Varmasti jokainen juniori tuntee jäsenissään nämä harjoitukset pitkälle ensi viikkoon. Toivon mukaan saimme kaikille junioreille syötettyä pingiksen ilosanomaa ja treenit jatkuvat ensi viikolla yhtä iloisella ilmellä kuin leiriviikonloppunakin.

Leirin valmentajat kiittävät junioreita ja taustajoukkoja. Nähdään seuraavalla kerralla!

Vastaa