FO tuomareita 2.-5.12.2021

Olemme tauon jälkeen taas järjestämässä Finlandia Open kilpailua Kisakalliossa. Kaikki viestit kansainvälisesti viittaavat, että kilpailusta on tulossa osallistujamäärältä iso.

Tämä tarkoittaa luonnollisesti suurta tarvetta tuomareille. Kilpailu pelataan 2.-5.12 Kisakalliossa. Torstaina 2.12 ei pelata joukkuekilpailua, vaan sen tilalla on nuorisoluokka U21.

Tuomarit saavat majoituksen ja ruokailujen lisäksi korvauksen tuomituista peleistä. Jos tunnet epävarmuutta tuomarina toimimisesta niin ilmoittele niin järjestämme koulutusta, joko etänä ja/tai kasvotusten.

Nyt jokainen seura herätys ja kerätkää porukka kokoon, tulkaa tuomitsemaan ja nauttimaan hyvästä pöytätenniksestä, jokaista tarvitaan. Laita jo nyt siis päivät kalenteriin. Tarkempi tuomarikutsu tulee myöhemmin.

Taneli Keinonen

Vastaa