PT Espoon syyskisat GP – Lauantain arvonnat

Linkin takana lauantain arvonnat: Lauantain pooliarvonnat.docx

Huomioikaa, että M-1800 -luokka alkaa kolmen poolin osalta jo kello 12:00. Nämä poolit ovat Pooli A (Vesa Lappi, Jesse Ikola ja S. Chonwachirathanin), Pooli B (Olli Ropponen, Petri Kantonen ja Yuri Afanassiev) sekä Pooli F (Sam Li, Joona Räsänen, Harri Kylliö ja Ville Rantanen)

Sunnuntain arvonnat julkaistaan myöhemmin.

5 thoughts on “PT Espoon syyskisat GP – Lauantain arvonnat

  1. Joskus ammoin kun arvontasäännöistä keskusteltiin, otin esille sen, että voisiko seuraedun lisäksi arvonnoissa ottaa huomioon sen, ettei samaa pelaajaa vastaan tarvitsisi pelata eri luokkien alkupooleissa.
    Ajatus ei saanut oikeastaan minkäänlaista kannatusta verkkokeskustelussa.

    1. Tosin mikään ei estä kisajärjestäjää arpomaan niin etteivät samat pelaajat ole joka luokan poolissa vastassa. Tosin välillä taitaa luokissa olla niin paljon samoja naamoja ettei onnistu oikein millään.

  2. Tuossa on niin monta muuttujaa noin isossa kisassa että manuaalisesti kikkaileminen on käytännössä lähes mahdotonta. Ainoa mahdollisuus on tehdä arvonnat manuaalisesti monta päivää etukäteen ja ”katselmoida” ne laajasti. Sitten kun tuo on tehty niin kärsitään poissaolijoiden vuoksi vajaista pooleista.

  3. Jep. On monimutkaista. Nostin aikanaan sen keskusteluun koska arvontaohjelmisto voisi optimoida tuota ainakin jossain määrin. En kuitenkaan ryhtynyt siihen kirjoittamaan koodia, kun ei sellaista ole säännöissä.

Vastaa