STARVEMBER 14.11.2021- Kilpailukutsu

Viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään. Tervetuloa!

Palautteen jälkeen muutettu 1. ryhmän junioriluokka luokaksi Juniorit-12 (2009)/rating-700.  Eli luokka aloitteleville alle-12-vuotiaille tytöille ja pojille, joiden rating on korkeintaan 700. Jos haluat pelata sekä M-700 että Juniorit-12 (2009)/rating-700-luokan, lähetä emailia: star.kilpailut@gmail.com.

Ja tervetuloa!

Linkki tiedostoon: Star_14_11_2021_kilpailukutsu uusi.pdf

9 thoughts on “STARVEMBER 14.11.2021- Kilpailukutsu

 1. Sähläys liittyi siihen, että jos lataa muokatun kutsun vanhalla nimellä, tiedosto tulee linkkiä kokeillessa vanhassa muodossa. Muutoksia ei näy. En tiedä, mitä pitäisi tehdä, jotta saisi uuden version. Mielestäni joskus vuosi sitten homma toimi. Siksi vaihdan tiedoston nimeä, kun teen muutoksia. Varmaan sählään jotenkin, mutta en tiedä miten.

   1. Kiitos! Tuo oli arvokas tieto, Teemu! Jollain lailla saan siis kutsun vanhan version jostain välimuistista, vaikka muut näkevät korjatun version. En kuitenkaan ollut tätä ilmiötä havainnut ennen Syksyn starttia vaikka olen aina toiminut ihan samalla tavalla.

    Äh. Täytyy kokeilla ja tutkia.

    1. Voisi varmaan fiksummankin tavan keksiä, mutta en ole jaksanut etsiä miten välimuistin saisi jotenkin yhdellä kliksauksella tyhjennettyä. Mutta siis itse lataan tiedoston omalle koneelle ja katson siitä, että tiedosto on muuttunut. Muuten se tulee välimuistista ja näyttää, että mitään ei ole tapahtunut.

     1. ”Mutta siis itse lataan tiedoston omalle koneelle..”

      Hyvä vihje, Jori! Teenpäs jatkossa noin. Enpäs ollutkaan hoksannut. Tosin edelleen on pieni pelko sydämessä, että muutkin saavat tiedoston välimuistista, jos ovat edellisen version ehtineet avata.

 2. Olisi hienoa, jos kaikki kilpailukutsut yms. tallennettaisiin sivuille .pdf-muodossa ja ne laitettaisiin avautumaan uuteen välilehteen. Näin .docceja ei tarvitsisi ladata joka avauskerta omalle koneelle tai puhelimeen. Toki vaatii hieman jumppaa, jos päivittää välillä tiedostoa.

  1. Heikki, kukaan ei ole huomannut sanoa minulle, että siitä on tuollainen etu, että laitetaan suoraan se kutsu SPTL:n sivulle eikä linkkiä. Itselläni ne ovat muutenkin aina pdf-muodossa.

   Tosin siinä on se tekninen ongelma, että kutsu näyttää joskus vaan tyhjää eikä avaudu.

Vastaa