Turnausyhteenveto: Teollisuuspalvelu Tenkanen Cup 30.10.2021 Pori

Kompakti kisalauantai Porissa

Porissa pelattiin Teollisuuspalvelu Tenkanen cup urheilutalon pakasta vedetyillä pöydillä. Pöytiä juhlisti myös palkintokumppanimme Lännen putkihitsaus, joka tarjosi kilpailuun kiiltävät pokaalit. Kisaan saatiin ihan kohtuullinen määrä pelaajia, vain M1200 jouduttiin viime hetkillä perumaan sekä pingiskoulu ja junior-rating yhdistämään. Noin 50 pelaajaa ahkeroi eri sarjoissa 10 tunnnin ajan.

Ensimmäistä kertaa yritettiin striimata kahdella kameralla ja se onnistuikin ihan hyvin alun hankaluuden jälkeen, kun allekirjoittanut huomasi vaihtaa kakkoskameran näkyvyyden julkiseksi puolen tunnin jälkeen. Jälleen joutui valitettavasti viimeinen loppuottelu kärsimään siitä, että urheilutalon aikatauluista johtuen kuvauslaitteisto jouduttiin keräämään pois ennen sen päättymistä. Seuraavaksi voidaan kokeilla kolmellakin kameralla, jos saadaan lisälaitteistoa paikalle. Kuitenkin on mahtavaa, että kun vain on pari läppäriä ja nettikameraa niin lähetys saadaan pystyyn nollakustannuksilla. Tarvetta selvästi on, koska katsojia lähetys on kerännyt jo muutamassa tunnissa ihan mukavasti.

Pöytätennis Porilaiset kiittää kaikkia osallistujia, sponsoreita ja talkooväkeä onnistuneesta päivästä! Lopulliset kilpailutulokset ilmestyvät paikalleen kilpailukalenteriin tuota pikaa. Sillä aikaa voit tunnelmoida alla olevilla podiumkuvilla ja kisatallenteilla. Tervetuloa taas Poriin jatkossakin!

Palkintopallikuvat

 

Kisalähetykset voit katsella alta

Kamera 1: pöydät 1 – 4 ja palkintojenjaot

Kamera 2: pöydät 5 – 13

Vastaa