STARXMAS (C) 12.12.2021 – Kilpailukutsu

HUOM: Jossain kutsun edirointivaiheessa on kutsusta pudonnut pois MK:n ja NK:n palkinnot. Eli samat kuin viimeksikin: 100-60-30-30.

En haluaisi nostaa tätä kutsua turhaan etusivulle, mutta kutsuhan ei näemmä pääse etusivun Tapahtumia-palkkiin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Siksi haluan muistuttaa vielä kerran, että jos olette tulossa, ilmoittautukaa mahdollisimman nopeasti. Kilpailu kun täyttyy minä hetkenä hyvänsä,  kun listalle ilmestyy iso joukkue Virosta. Ja he haluavat pelata monessa luokassa.

Oli todella epätoivoista tehdä uusi kutsu, koska on niin ristiriitaisia tarpeita, enkä haluaisi laittaa saliin kahta ylimääräistä pöytää.

Yritetään nyt näillä. Luokat M-1300 ja  M-1500 (aika vähän osallistujia) muutettu luokaksi M-1400. Koska kisoihin on tulossa paljon pelaajia, suosittelen nopeaa ilmoittautumista. Tarvittaessa voidaan rajata osallistumista niin, että vain kaksi luokkaa/pelaaja sallitaan, vaikka en mahduttanut sitä kutsuun. On mahdollista, että luokan alkamista siirretään tunnilla aiemmaksi, jos edeltävässä ryhmässä näyttää olevan tilaa.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vastaa