STARXMAS (C) 12.12.2021 – Kilpailukutsu

Vielä oli yksi virhe kilpailukutsussa, kuten joku minulle Ruskeasuolla huomautti. Enkä sittenkään tajunnut vaikka avasin kutsun! Eli ensimmäisellä rivillä puhuttiin vielä kaksipäiväisistä kisoista, vaikka otsikossa luki oikein 12.12.2021. Olin luullut, ettei kukaan lue kilpailukutsuja, mutta kyllä niitä vaan luetaan! Nyt on korjattu! Kisat vain sunnuntaina 12.12.!

Oli todella epätoivoista tehdä uusi kutsu, koska on niin ristiriitaisia tarpeita, enkä haluaisi laittaa saliin kahta ylimääräistä pöytää.

Yritetään nyt näillä. Luokat M-1300 ja  M-1500 (aika vähän osallistujia) muutettu luokaksi M-1400. Koska kisoihin on tulossa paljon pelaajia, suosittelen nopeaa ilmoittautumista. Tarvittaessa voidaan rajata osallistumista niin, että vain kaksi luokkaa/pelaaja sallitaan, vaikka en mahduttanut sitä kutsuun. On mahdollista, että luokan alkamista siirretään tunnilla aiemmaksi, jos edeltävässä ryhmässä näyttää olevan tilaa.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vastaa