Kevään startti 15-16.1. – peruttu!

Korjattu: Liikuntavirastosta tuli hylkäyspäätös!

No kaipa nyt pitää luovuttaa. Kevään startti on peruttu!

Tosin tiedotus kaupungin taholta on sekavaa. SPTL:n emailitse välittämässä tiedotteessa kerrotaan, että ammattilaiset saavat järjestää kilpailuja sisäliikuntatiloissa. Mutta siinä ei sanota, että muut eivät saa sitä tehdä. Pöytätenniskilpailut eivät ole yleisötilaisuuksia. Eli tuossa tiedotteessa ei kerrota, saako kilpailuja järjestää vai eikö saa.

Samaan aikaan Liikuntavarausten sivulla puhutaan edelleen vain rajoituksista 10.1. saakka:

No minäpä lähdin etsimään Ruskeasuon sivua löytääkseni sieltä vahtimestarin numeron, jolta varmistaa asia. Siellähän sitä tietoa sitten oli.

Eli jos kerran saliin pääseevät vain alle 18-vuotiaat ja vain ohjattuun harrastustoimintaan, kilpailua ei varmaan voi järjestää heillekään.

Liikuntavirastohan ei kerro, jos anottua salivuoroa ei myönnetä. He eivät vaan lähetä varausvahvistusta. Sieltä on myös äärimmäisen vaikea saada ketään puhelimen päähän.

Korjaus! Liikuntavirastolta tuli tänään hylkäyspäätös:

Mutta koska nyt on jo maanantai, pitää luovuttaa. Ainahan olisi voinut kysyä, miten Ruskeasuolla toimitaan ihan oikeasti. Siihen en ala tällä kertaa.  🙂


Vanhaa tietoa

Näissä poikkeusoloissa haluan peruuttaa kilpailut vain jos on ihan pakko. Jotta päästään edes silloin tällöin kilpailemaan, meidän on joskus järjestettävä kilpailut myös erittäin lyhyellä varoitusajalla.

Ruskeasuon varausta ei ole vielä hyväksytty. Tänään sain email-kyselyyni tällaisen vastauksen:

Tämän hetken rajoitukset ovat voimassa 10.1. saakka. Uusia vuoroja ei toistaiseksi myönnetä sisäliikuntatiloihin, eikä aikuisvuoroja voi vaihtaa juniorivuoroiksi. Odotamme uusia päätöksiä koronarajoitusten osalta. Tiedotamme asiakkaitamme, kun saamme uutta tietoa.

Eli menee ensi viikkoon ennen kuin asia selviää. Olen kuitenkin valmis järjestämään kilpailut erittäin nopealla aikataululla, jos sali saadaan. Kunhan pelaajat ovat yhtä nopeita!

Sellaista tilannettahan ei koskaan enää tule. että olisimme kokonaan turvassa koronavirukselta. Jatketaan normaalia elämää aina silloin kun voidaan!

3 thoughts on “Kevään startti 15-16.1. – peruttu!

    1. Tässä asiassa olen jääräpäinen ja seuraan vain ja ainoastaan SPTL:n ja Helsingin liikuntaviraston ohjeita ja tulkintoja. 🙂 Mitään ei maksa odottaa ensi viikkoon!

Vastaa