EPYG-kisaan tarvitaan vapaaehtoisia!

EPYG eli Euroopan Nuorten Paraurheilijoiden kilpailut järjestetään Pajulahdessa 27.6.-4.7.2022. Jo nyt kisaan on ilmoittautunut 24 maata ja ainakin viittä odotetaan vielä. Osanottajia on huoltajat ja johto mukaan lukien on 750-800 peräti 29 maasta. Heistä urheilijoita noin 430.

EPYGissä kisataan pöytätenniksessä yleisurheilussa, uinnissa, bocciassa, maalipallossa, pyörätuolikoripallossa, judossa, istumalentopallossa ja sokkopingiksessä. Uinti järjestetään Mäkelänrinteen uimahallissa Helsingissä ja muut lajit Pajulahdessa.

Pöytätenniksessä mukana on  70 pelaajaa. Aaro Mäkelä on kisan ainoa suomalaispelaaja.

Aaro Mäkelä on Suomen EPYG-edustaja pöytätenniksessä.

Pöytätenniskisa pelataan Pajulahden palloiluhallissa. Kisasta ei saa virallisia rankingpisteitä, mutta luokittelumahdollisuus järjestetään.

Nyt tarvitaan vapaaehtoisia kisan järjestelyihin! Ilmoittautua voi vaikka allekirjoittaneelle, esko.heikkinen@sptl.fi, 050 62532. Pulaa on ainakin tuomareista, se on varmaa. Saamme kisasta pienen tuoton liitolle, joten tervetuloa talkoisiin ja viettämään kesäpäiviä Pajulahteen. Samalla voi kannustaa Aaroa kisapeleissä!

Esko Heikkinen

Vastaa