Seurainfo

”Lähtisitkö” kysymys, Pongfinity pingiskoulu ja pelaajien vanhemmista valmentajia

Nyt on seuroille kolme tärkeää asiaa.  Seuraavassa ovat vai pääkohdat jokaisesta asiasta.  Kiinnostuneet olkaa yhteydessä minuun. Jokainen kohta räätälöidään juuri teidän seuran tarpeisiin parhaiten sopivaksi.

”Lähtisitkö”

Viime viikolla julkaistiin ”Lähtisitkö”-hanke, jonka perusajatus on, että kysymme ihmisiä mukaan valmennustoimintaan. Toivottavasti seuroissa on jo asiaa pohdittu. Nyt on vuorossa seuraava vaihe. Käydään seurojen kanssa keskustelut siitä keneltä kysyttäisiin ja millaista valmennusta seura tarvitsi ja tarjoaisi valmentajille.

Seurat voivat laittaa ajankohdan jolloin heille sopisi asiasta keskustella. Minulle sopii hyvin ajat 7.2 alkaen Voimme käydä keskustelun Teams-kokouksena tai perinteisesti puhelimella.

Pongfinity ja Pöytätennisliitto rakentaa pingiskoulupaketin seuroille

Pongfinity ja Pöytätennisliitto tekee yhteistyöllä kymmenen kerran pingiskoulupaketin, jolla toiminnan voi ensi syksynä käynnistää. Teemme siis valmiin kurssiohjelma, johon liittyy joka kerta Pongfinityn kuvaama kotona harjoiteltava temppu. Lisäksi järjestämme livetapaamisen pingiskoululaisten ja Pongfinityn kanssa syksyllä Ruskeasuolla. Perinteisesti autamme kouluvierailuilla mainostamaan seuran pingiskoulua myös.

Ennen kuin teemme ohjelman ja videot niin haluamme kartoittaa seurojen halukkuutta lähteä mukaan: Jos seuraasi kiinnostaa niin ilmoittaudu mukaan nyt helmikuun aikana.

Vanhemmasta valmentajaksi

”Lähtisikö”-kysymys voi ehdottaa myös pelaajien vanhemmille. Voimme tätä porukkaa ottaa mukaan isommin syksyllä uusien pingiskoulu myötä. Jo nyt voimme kutsua pelaajien vanhemmat illan pituiseen starttikoulutukseen, jonka avulla seurat saisivat apuvalmentajia.

Olkaa näistä yhteydessä, katsotaan mitä juuri teille tarkoittaa

Taneli Keinonen

taneli.keinonen@sptl.fi

0505285861

 

 

2 thoughts on “Seurainfo

  1. Erinomaisia avauksia.

    Heitän vielä haasteeksi liitolle rakentaa syyskuusta toukokuulle kestävän ohjelmarungon (esim 1h/viikko) Harrastamisen Suomen mallin toimintaa varten. Sisällyttäen siihen pongfinityn 10 kerran ohjelman (ja vaikka vähän extraa) Valmiit sisällöt vaikkapa ikäjaotuksella 1-2 luokat, 3-6 luokat ja yläaste. Eli mietittynä koko paketti. Esitteet, mailapaketit jne.

    Tällä paketilla seurojen olisi helppo lähteä uuden Harrastamisen Suomen mallin toimintaan, jos löytyy ohjaajia koulupäivän jälkeiselle ajalle. Ja ehkä helpommin löytyy, jos on shapluuna valmiina. Kunnille tulossa jakoon 14,5 miljoonaa euroa HSM toimintaan, joten tähän kannattaisi liiton panostaa viimeistään heti. Toiminta alkaa syyskuussa mutta joillain paikkakunnilla pitää osallistua kilpailutuksiin yms. byrokratiaa luvassa. Nyt pitäisi siis saada koulutettua tai houkuteltua ohjaajia syyskuulle. HSM toiminnasta maksetaan siis seuralle euroja/tunti.

    Tai ehkä nämä onkin jo mietittynä ja turhaan täällä huutelen.

    1. Oulussa harrastamisen Suomen malli on pyörinyt jo jonkun aikaa. Parhaillaan pyöritämme kolmea kerhoa ja neljäs on juuri alkamassa. Suosittelen seuroja olemaan tämän suhteen aktiivinen. Tästä saa hyvää rahoitusta seuratoimintaan ja uusia jäseniä. Vetäjälle on myös helppo maksaa tästä korvauksesta mitä projektin kautta saa.

Vastaa