Starttiturnaus 13.3 Ruskeasuolla

Kilpailu on tarkoitettu pöytätennisuran alkutaipaleen junioripelaajille. Voit olla vaikka tällä kaudella pelaamisen aloittanut tai hieman jo kilpaillut (ratingraja 800). Pelaajat jaetaan sopiviin ryhmiin kilpailussa. Jokaiselle tulee useita otteluita.

Pelipaikka: Ruskeasuon pöytätennissali

Aika: 13.3 sunnuntai. Ilmoittautuminen 11:00 -11:15. Ilmoittautumisen jälkeen teemme arvonnan ja ryhmäjaot.  Ottelut alkavat kello 11:30. Pelit päättyvät viimeistään 14:30 (kesto toki riippuu osallistujamäärästä).

Ennakkoilmoittautumista ei siis tarvita, mutta toki voit sähköpostia laittaa tietoa osallistumisesta, niin hieman osaamme suunnitella.

Pelejä varten et tarvitse lisenssi (ratingpisteitä ei myöskään lasketa).

Parhaille palkinnot.

Osallistumismaksu 5e maksetaan paikanpäällä.

Tiedustelut

Taneli Keinonen

taneli.keinonen@sptl.fi / 0505285861

 

 

Vastaa