Kerhotoimintaan rahaa ”Harrastamisen Suomen mallin” avulla

Seurojen kannattaa olla nyt yhteydessä kuntiin 

Kunnat hakevat parhaillaan Harrastamisen Suomen malliin toteuttajia. Nyt kannattaa olla kuntiin yhteydessä ja mukaan ilmoittautua! Tämä on myös pöytätennisseuroille erittäin hyvä mahdollisuus, kunnat maksavat vetäjille ihan hyvän korvauksen ja auttavat muutenkin järjestelyissä. Ainakin Oulussa seura on ollut mukana tässä toiminnassa ja ymmärtääkseni ovat olleet tyytyväisiä.

Useissa kunnissa seurayhteistyöstä vastaa Harrastamisen Suomen mallin yhteyshenkilö/koordinaattori. Mikäli oikeaa henkilöä ei meinaa löytyä, voivat seurat olla yhteydessä oman alueensa liikunnan aluejärjestöön ja pyytää heiltä apua.

Yhteyspisteen webinaari harrastusten järjestäjille 

Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste järjestää webinaarin, joka on tarkoitettu harrastusten järjestäjille. Ilmoittautuminen viimeistään 7.3.2022:  Harrastamisen Suomen mallin ABC harrastusten järjestäjille

Tutustu aiheeseen myös https://harrastamisensuomenmalli.fi

Lisätietoja Lasten Liikkeestä ja Harrastamisen Suomen mallista: Ulla Nykänen (ulla.nykanen@olympiakomitea.fi)  ja Marianna ”Mimma” Tarhala  (kiireapu, marianna.tarhala@olympiakomitea.fi)

Vastaa