Suomen Pöytätennisliiton kannanotto Venäjän sotatoimiin Ukrainassa

SPTL:n hallitus toteaa, että liitto seuraa toiminnassaan ja kannanotoissaan Kansainvälisen Olympiakomitean, Suomen Olympiakomitean, Kansainvälisen Pöytätennisliiton ja Euroopan Pöytätennisunionin linjauksia.

Emme lähetä urheilijoitamme tai toimitsijoitamme Venäjällä tai Valko-Venäjällä järjestettäviin tapahtumiin. Emme myöskään salli venäläisten tai valkovenäläisten urheilijoiden tai toimihenkilöiden osallistumista järjestämiimme kansainvälisiin tapahtumiin maansa tai seuransa edustajina tai yksityishenkilöinä.

Hallitus toteaa myös, että Suomessa asuvat venäläiset ja valkovenäläiset (olipa asianosaisella Suomen kansalaisuus tai ei) ovat tervetulleita harjoitussaleille ja jatkavat kilpailemistaan ja sarjapelaamistaan Suomessa normaaliin tapaan.

Vastaa