Pöytätennisrahaston stipendit haettavissa 15.4 saakka

Liiton 80-vuotisjuhlien jälkimainingeissa perustetun Pöytätennisrahaston johtokunta piti maaliskuun alussa kokouksen. Rahaston alkupääoma (50 000 €) on kasvanut mukavasti. Lisää toki tarvitaan. Jos olet kiinnostunut asiasta ja esimerkiksi lahjoittamisesta, voit lukea lisää rahaston toiminnasta ja tarkoitusperistä liiton verkkosivuilta Liitto-valikon alta (Pöytätennisrahasto | Suomen Pöytätennisliitto (sptl.fi)).

Rahaston sääntöjen mukaan sen ”tarkoituksena on tukea pöytätenniksen suomalaista juniori- ja maajoukkuevalmennusta jakamalla apurahoja tai edistämällä tätä toimintaa muilla käyttötarkoitukseen sopivilla tavoilla”.

Maaliskuun alussa kokoontunut johtokunta (Matti Kurvinen, Kari Kuusiniemi, Antti Mäkinen, Mika Räsänen ja Esko Heikkinen) päätti, että se jakaa ensimmäisen toimintavuotensa päätteeksi stipendejä, yhteensä 3 000 eurolla.

Rahaston säännöissä todetaan, että johtokunta julistaa apurahat haettaviksi ja tekee hakemusten perusteella liiton hallitukselle esityksen apurahojen jakamisesta. Tässä tarkoituksessa johtokunta julistaa haettavaksi stipendejä juniori- ja maajoukkuevalmennukseen tai niitä edistävään toimintaan.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään 15.4.2022 mennessä osoitteella mika.rasanen@sptl.fi

Pöytätennisrahaston johtokunnan puolesta

Esko Heikkinen

Vastaa