13-15 SM (A) – Arvonnat ja aikataulut

Päivitys 16.3.2022

Sunnuntaina N13-luokka aloitetaan klo 10, samalla N15-luokan aloitus siirtyy myös tuntia myöhemmäksi. Aikatauluun on lisätty N13 ja N15 consolation ottelut. Sunnuntaina M13 C-poolin Lars-Wilmer Stråhlman saapuu pelipaikalle myöhässä, joten hänen pelit pelataan hieman myöhemmin. Aikatauluun on myös lisätty yhteenveto josta näkee luokkakohtaisesti poolien, pääkaavion, consolationin ja finaalin alkamisajat. Kutsusta poiketen, MN15 consolationia ei pelata. Syynä on aikatauluhaasteet.


Ohessa 13-15 SM-kilpailujen arvonnat ja aikataulut. Kilpailuihin on ilmoittautunut peräti 69 pelaajaa. Tämä pakottaa muuttamaan molempien päivien aloitusajan klo 9.00 kutsussa ilmoitetun klo 10.00 sijasta. Pelaajamäärä on niin suuri että lauantai venynee silti noin klo 20.00-21.00 asti. Sunnuntaina pelit saadaan päätökseen klo 17.00 aikaan ja kaikki ehtivät klo 18.00 etelään suuntaavaan junaan kuten kutsussa on luvattu.

Majoitusten suhteen emme pysty tarjoamaan kaikille 13 halukkaalle patjoja ja sänkyjä seuran puolesta. Pyydämme siis että otatte kaikki mahdollisuuksien mukaan omat patjat / makuupussit mukaan niin saatte varmistettua pehmeät yöunet. Patjoja ja sänkyjä järjestävällä seuralla on noin 7-8 henkilölle. Olkaa yhteydessä jos ette mitenkään onnistu tuomaan hallille omaa patjaa / makuupussia. Hallin yksi erillinen huone on varattu hallilla yöpyville tyttöpelaajille. Majoitustilaa hallilta löytyy kyllä varmasti kaikille.

OPT-86 järjestää hallille lämpimän ruoan ostomahdollisuuden (kinkkukiusaus, makaronilaatikko tai vastaava) sekä kahvion jossa tarjoilemme perinteiseen tapaan virvokkeita ja palan painiketta kahvin kera. Hallilla on kaksi jääkaappia ja kaksi mikroaaltouunia joten oman lämmitettävän ruoan voi myös tuoda.

Tiedustelut ja yhteydenotot: oulunpoytatennis@gmail.com

Linkki tiedostoon: 13-15 SM_19.-20.3.2022_arvonnat ja aikataulut_nettiin.xls

Vastaa