PT Espoon kevätkisat 9.-10.4. Ruskeasuolla – Kilpailukutsut

PT Espoo järjestää kevätkisat Ruskeasuolla 9. ja 10. huhtikuuta.

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaihin 3. huhtikuuta mennessä uuden ilmoittautumisjärjestelmän kautta! Etsi ja valitse oma nimesi Ilmoittautuminen-osion alta, jonka jälkeen pääset valitsemaan pelattavat luokat. Huomioi ilmoittautumisessasi rajoitukset, eli enintään yksi pooliluokka + cup-luokka per ryhmä.

Tiedustelut mieluiten osoitteeseen info@ptespoo.net

Kilpailukutsu: PT Espoon kevätkisat 2022_kisakutsu.pdf

Huom! Sunnuntain viimeisen ryhmän luokka on kisakutsun mukaisesti M-750. Korjataan ilmoittautumisjärjestelmään mahdollisimman pian.

Tervetuloa!

12 thoughts on “PT Espoon kevätkisat 9.-10.4. Ruskeasuolla – Kilpailukutsut

 1. Minulla ei onnistu viimeinen vaihe. Kun pelaaja on haettu ja halutut luokat on ruksittu, ei tapahdu enää mitään Vahvista ilmoittautuminen-painikkeen klikkaamisen jälkeen. Kokeiltu sekä Chromella että Edgella.

  1. Veikkaan, että sinullakin lukee sivun ylhäällä tuo ”Ei voimassaolevaa lisenssiä.” -ilmoitus. Vai näkyykö sellaista?

   Se virheilmoitus pitää joka tapauksessa näyttää paremmin.

  1. No niinpä onnistui eli Edgellä sain tehdyksi ilmoittautumisen.
   Tuki muillekin selaimille olisi hyvä saada, jos todella on tällaisia selainriippuvuuksia.

 2. Pahoittelut ongelmista.
  Kevätkisoissa käytettävä WebWelho on kehitteillä oleva liiton kisanvetojärjestelmä. Tämä oli Tampereen SM-kilpailuissa jo ilmoittautumisen ja tulosseurannan osalta koekäytössä aiemmin.
  Tomi on tehnyt viikonlopun aikana korjauksia, joilla lisenssien tarkistusta sekä selainriippumattomuutta on korjailtu.
  Chrome-ongelmien ratkeamisesta ei ole vielä täyttä varmuutta, mutta ainakin äsken tein ilmoittautumisen onnistuneesti Chromella. Käyttäjiltä olen kuullut Firefoxin ja Edgen olleen luotettavampia ilmoittautumisessa.
  Koska järjestelmään tehdään päivityksiä ”lennosta”, saattaa myös selaimen välimuistin tyhjentäminen korjata ongelman.

  1. Nyt onnistui minullakin ilmoittautuminen Chromella. Vaati tosiaan tuon välimuistin tyhjentämisen, ilman sitä ei onnistunut. Aiemmin ei toiminut Edgellakaan.

 3. Ei ole ihan helppo tehtävä testata kaikkea toiminnallisuutta kaikkien selainten kanssa puhumattakaan selainten eri versioista! Myötätuntoni on SPTL:n IT-tiimin puolella. Olisi kiva tietää, millä tavalla Chrome ja Edge toimivat eri tavalla mainitussa tilanteessa.

Vastaa