STARPRIL – Kilpailukutsut

Pääsiäislomailujen vuoksi ilmoittautumisia otetaan  vastaan vielä tiistaina 19.4.  Listalta puuttuu vielä 10 hengen ryhmä Maardusta.

TERVETULOA!

Tämä uusi kilpailu täyttämään muuten aika tyhjää kilpailukalenteria.

Mukana monta eri luokkaa, jotta yksittäiset luokat eivät tulisi liian suuriksi. Kokeillaan tällaista. Junioriluokkia ei ole, mutta on Nuoret-rating-luokka, jossa valtaosa on kuitenkin paljon nuorempia kuin max ikä 20.

Mahdollisesti mukana on virolainen junioriseura Maardu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

5 thoughts on “STARPRIL – Kilpailukutsut

 1. Google Forms/Spreadsheets -systeemissä näyttää olevan bugi, joka on ollut siellä ehkä vuodesta 2014 alkaen. Jostain syystä pingisväkeen se ei ole kai iskenyt. Ei ainakaan Starin kilpailuissa. Mutta siis ilmoittautumiset lakkaavat yhtäkkiä tulemasta Responses-taulukkoon. Jos yrittää katsoa ilmoittautumisen jälkeen aiempia ilmoittautumisia (See previous responses), tulee virheilmoitus:

  ”File unavailable
  Sorry, there’s a problem with this file. Please reload.”

  Reload-napin painaminen ei tietystikään vaikuta mihinkään.

  Googlaamalla en ratkaisua löytänyt muuta kuin ”buuttaa kone, juokse talon ympäri. laita aasi-hattu päähäsi” -tyylisiä. Mutta sellaisista kokemuksista kerrottiin, että ongelmat ilmenevät, jos rivejä on yli 100. Nyt ongelma tuli, kun rivejä oli 102.

  Google ei ole osannut tehdä mitään bugille, jos on sitten edes yrittänyt. Pitääkö sitten jatkossa ottaa uusi lomake käyttöön, kun rivien määrä ylittää 90? Vai onko jollakin parempaa tietoa asiasta?

 2. Siinä oli käynytkin niin, että tiedosto oli jotenkin korruptoitunut, ja lisäykset tulivat aiempien rivien keskelle. Ei siis loppuun. Toistuu nyt joka kerta. Eli kaikki on tullut perille, mutta uudet rivit eivät ole enää aikaleiman mukaisessa järjestyksessä.

   1. Mielenkiintoista kuulla, että muillakin on ollut vaikeuksia. Mutta ihan varta vasten syötin kaiken lomakkeen kautta ja vasta sen jälkeen käsin, kun tiedot eivät menneet muuten perille. Luulisin ainakin! Toki olin editoinut ilmoittautumisia. Mutta ellei se olisi sallittua, sellaista mahdollisuutta ei kyllä tarjottaisi. Mutta varmaan olen tehnyt jotakin, joka on liipaissut korruptoitumisen vaikka juurisyy onkin joku bugi järjestelmässä.

Vastaa