OPT-86:n pingiskesäleirit kesällä 2022

Aiemmista ilmoituksista poiketen loppukesäkaudella 1.8.2022 – 9.8.2022 päävalmentajana toimii Vladimir Brilin sijasta Juhana Tuuttila. Kesällä Oulussa on vieraillut mukavasti pelaajia harjoituksissa muualta, ja paikalliset pelaajat ovat olleet aktiivisesti mukana. Vielä ehtii mukaan!


Hienoja uutisia. Vladimir Bril sai tänään 22.6.2022 asumisluvan Suomessa, joten hän tulee olemaan valmennusvastuussa läpi koko kesäkauden.


OPT-86 järjestää kesäkuussa 2022 pingiskesäleiritystä Ratamotien pöytätennishallilla. Leiripäivät on suunnattu kaikille kilpapelaajille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ominaisuuksiaan pöytätenniksessä.

Kesäleiripäivät alkavat maanantaina 6.6.2022 ja päättyvät tiistaina 9.8.2022. OPT-86 on palkannut peräti kahdeksan kesätyöntekijää valmennustyöhön Vladimir Brilin perheen avuksi. Patrik Rissanen tulee vastaamaan koko kesän ajan fysiikkaharjoituksista yksilöopetuksena ja/tai pienryhmissä halukkaiden osalta. Juhana Tuuttila valmentaa viikolla 25 ja viikosta 27 lähtien leiripäivien loppuun asti. Emil Takalo, Sisu Vahtola ja Ella Kellow tarjoavat kesäharjoittelijoiden käyttöön oman osaamisensa kesän aikana. Lisäksi mukana on OPT-86:n kesäseteliläisiä sparreina ja pallolaatikossa.

Tarkemmat tiedot:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Tervetuloa Ouluun elämään ja hengittämään pingistä!

Vastaa