STARPRIL – Arvonnat

Sunnuntain arvonnat

Arvottu MK uudelleen koska poisjäännin vuosi.
Arvottu M-1650 uudelleen, koska poisjääntejä ja uusia pelaajia.
Lisätty M-700:n kolmen pelaajan pooliin uusi pelaaja.

M-1650 alkaa kello 09:00 ja M-1300 kello 13:00
Kolmen pelaajan M-1100-poolit voidaan aloittaa vasta kl0 10:00, koska virolaisten laiva saapuu Helsinkiin vasta klo 09:30.

Linkki tiedostoon: STARPRIL_23_24_04_2022_arvonta_sunnuntai_SPTL.xlsx

 

4 thoughts on “STARPRIL – Arvonnat

 1. Erikoista, että M-1650 aloitetaan jo klo 9.00 vaikka kisakutsussa lukee klo 17.00. Onko ilmoittautuneilta kysytty, sopiiko tällainen muutos? Minulle ainakaan ei sovi. Jos olisin tiennyt tämän, olisin ilmoittautunut lauantaina pelattavaan luokkaan M-1600. Olisi ollut kohtuullista, että luokkaan M-1650 ilmoittautuneille olisi lähetetty viesti heti, kun oli päätetty luokan alkamisajan siirrosta. Olisi ehtinyt tehdä muita järjestelyitä tai ilmoittautua muihin luokkiin.

  1. Olen pahoillani! Siitä oli juttu SPTL:n sivulla ja sitten nyt vielä muistutus. Piti ilmoittaa kaikille erikseen, mutta sitten siihen ei vaan ollut kapasiteettia. Muutos siis johtui siitä, että iltaan tuli kovin vähän osanottajia (2000 peruttiin) ja vastaavasti aiemmissa ryhmissä oli tilaa. Mutta lisään toki sinut M-1600 luokkaan, jos olet edelleen kiinnostunut!

 2. Ei oikein voi lähteä siitä ajatuksesta, että ilmoittautuneen täytyy käydä liiton sivuilla jatkuvasti katsomassa, mitkä arvonnat tehdään uusiksi ja mitkä luokat pelataan muuna aikana kuin kisakutsussa ilmoitettuna ajankohtana. Sähköpostiviestit on tallennettu ilmoittautumisen yhteydessä, ja olisi ollut sangen yksinkertaista lähettää sähköpostiviesti yhdellä kertaa kaikille määräaikaan mennessä ilmoittautuneille. Ja kiitos vaan, kun olin ilmoittautunut sunnuntaina klo 17 alkavaan luokkaan, olin suunnitellut lauantain menoni sen mukaisesti eikä minulla enää ollut mahdollista vaihtaa kilpailuluokkaa.

  1. Viittaan edelliseen vastaukseeni siihen liittyen, miksi emaileja ei lähtenyt. Tällaista tämä on, kun yksin järjestää ja elämässä on muutakin. Tässä tapauksessa virolaisjoukkue aiheutti todella paljon ylimääräistö työtä. Ratingin pohtimista jne. Pääsiäinen aiheutti sen, että ilmoittautumisaikaa piti pidentää.

   Mutta kyllä nykyään voi vaatia, että pelaajat käyvät lukemassa liiton sivuilta kisaa koskevat tiedotteet ennen kilpailua. Esimerkiksi ilmoittautumiset pitää tarkastaa virheiden varalta. Ei se ole paljoa vaadittu.

   Ensi kerralla sitten paremmalla onnella!

Vastaa