STARUMMER – Kilpailukutsut

Tervetuloa kevätkauden viimeisiin kansallisiin kilpailuihin!

Huom: Kolmissa viimeisissä Starin kilpailuissa mukana on ollut isot joukkueet Virosta ja ne ovat pelastaneet taloudellisesti kaikki ne luokat, joissa on ollut rahapalkinnot. Suomalaisia ei ole niin kauhean paljoa ollut. Koska toukokuussa on tavattoman paljon toimintaa kiitos covid-vuoden, on täysi arvoitus, paljonko näihin kisoihin tulee pelaajia. Rahapalkinnot ovat melkoinen kustannus tilanteessa, joissa luokissa on vähän pelaajia. Siksi Star pidättää oikeuden luopua näistä rahapalkinnoista, jos osanottajia on kovin vähän (en laita tähän tarkkoja lukuja). Siinä tapauksessa kaikille ilmoitetaan tietysti ja saa perua ilmoittautumisen, jos niin haluaa. Nuorten rating-luokan osanottomaksu muuttuu silloin tietysti normaaliksi 12 euroksi. Sunnuntaina tilanne selviää viimeistään!

Elämme vielä niin outoja aikoja, että on mahdotonta suunnitella mitään!

Sunnuntaina kaksi viimeistä ryhmää tunnin välein, jotta naisten kaksinpeliin voi osallistua samalla, kun pelaa jonkin kolmannen ryhmän luokista.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vastaa