Special Olympics Sports Festival 20.-22.5.2022

Timo Averjanoville ykkössija Tanskasta

Timo Averjanovin hyvät otteet jatkuivat Koldingissa, Tanskassa järjestettävissä Special Olympics Sports Festival -kilpailuissa. Averjanov nappasi kaksinpelissä kultaa voittamalla kaikki kahdeksan otteluaan 3-0. Sunnuntaina kisat jatkuvat nelinpeleillä järjestäjien valitsemilla pareilla.

– Ekan kerran elämässä kultaa! Yksi askel on nyt otettu, Averjanov iloitsi Paralympiakomitean tiedotteessa.

Hänen seuraava haasteensa on kehitysvammaisten urheilun VIRTUS-järjestön EM-kilpailut heinäkuun puolivälissä Krakovassa.

Kisasivusto

Special Olympics Sports Festival -kilpailut järjestetään 20.–22. toukokuuta 2022 Tanskan Koldingissa. Suomalaisurheilijoita osallistuu yhdeksään lajiin. Pöytätenniksessä Suomea edustaa Timo Averjanov, jota valmentaa Petr Averjanov.

Lue myös: Timo Averjanoville historiallinen hopeamitali Maltalta

 

Vastaa