Tiedotusterveisiä

Tuoreesti valittu liittohallitus istui tiistaina ensimmäisen kokouksensa. Uutena jäsenenä paikalle marssi Riku Anttila. Toinen uusi jäsen Teemu Oinas osallistui kokoukseen puhelimen välityksellä.

Kokouksen aluksi Kisakallion Lauri Ikävalko poikkesi kertomassa kuulumisia Finlandia Openin suhteen. Siitä lisää tuonnempana. Kokouksessa oli toinenkin vieras, sillä mailapelikoordinaattori Maria Hokkanen kertoi alkutaipaleestaan neljän mailapelin sanansaattajana koulumaailmassa. Varsin vakuuttava esitys!

Valiokunnille saatiin uudet puheenjohtajat. Työvaliokunta kulkee puheenjohtajan alaisuudessa, Sonja Grefberg vetää huippu-urheiluvaliokuntaa, Teemu Oinas kilpailuvaliokuntaa, Kimmo Arenius sääntövaliokuntaa, Riku Anttila seuravaliokuntaa, Kimmo Pihkala IT-valiokuntaa ja Jarmo Siekkinen veteraanivaliokuntaa. Valmentajakoulutus sijoittuu seuravaliokunnan alle. Ansiomerkit ja 80-vuotisjuhlien järjestelytoimikunta ovat Bengt Ahdin vastuulla, Sonja vastaa kansainvälisistä kontakteista ja allekirjoittanut historiikkitoimikunnasta. Valiokuntien kuulumiset kuitattiin aika pienellä, mutta todettakoon, että liiton nettistriimejä on Kimmo P:n mukaan katseltu yhteensä noin 75 000 minuuttia!

Liittokokouksen päätökset, kuten uusi hallituskokoonpano, vuoden 2017 budjetti ja toimintasuunnitelma sekä liiton perimät maksut ilmestyvät liiton sivuille lähiaikoina. Lähiaikoina on tarjolla paljon kansainvälistä toimintaa, sillä jo tiistaina pelataan Ruskeasuolla – uudella lattialla – EM-karsintaottelut Italiaa (miehet) ja Kroatiaa (naiset) vastaan. Pentti on paikalla ja maaotteluihin peritään tällä kertaa viiden euron pääsymaksu. Tervetuloa katsomaan, kuinka Pentin peli kulkee.

Joulukuun alussa on sitten Finlandia Open Kisakalliossa ja heti perään miesten EM-karsintaottelu Ranskaa vastaan Ruskeasuolla. Finlandia on käytännöllisesti katsoen täynnä, eli mukana on 128 mies- ja 80 naispelaajaa yhteensä 38 maasta. Sinnekin kaikki ovat tervetulleita sekä katsomoon että talkoisiin.

Hallituksessa puhuttiin myös Ruskeasuon pöytien mainosmyynnistä, johon hallituksen ulkopuolisetkin saavat mielihyvin osallistua. Liittohallituksen jättänyt Jarmo Siekkinen ei pääse ihan kokonaan irti pöytätennishommista, sillä veteraanihommien lisäksi hänet valittiin jatkamaan myös Pöytätennislehden päätoimittajana.

Ja saatiinpa liitolle yksi uusi jäsenseurakin, joka on pääkaupunkiseudulla toimiva Active Group. Se on SPTL:n 64. jäsenseura.

Kausi on jo pitkällä, mutta uuden hallituksen ensimmäinen kokous meni vielä jonkin lähinnä järjestäytymisen merkeissä. Mutta tästä se taas lähtee. Pentin myötä olemme varmasti edenneet kohti Euroopan huippua, mutta monessa asiassa on työtä tehtävänä enemmän kuin paljon.

Vastaa