Pöytätennisliiton ja Pongfinityn pingiskoululla uusia pelaajia seuraan

Pöytätennisliitto on rakentanut yhteistyössä Pongfinityn kanssa uusien pelaajien pingiskouluohjelmaa. Teemme kymmenen ensimmäisen kerran ohjelman. Jokaiseen harjoituskertaan liittyy Pongfinityn tekemä kotitehtävä video aidolla Pongfinityn tyylillä!

Valitettavasti aivan valmista ei vielä ole, mutta kyllä materiaali on syksyn pingiskoulujen käytössä.

Tämä materiaali on ilmaiseksi seurojen käytössä.

Ohjelman lisäksi teemme tututusti koulukäyntejä, jossa mainostetaan seuran toimintaa. Nyt päästään varmasti koronan jälkeen kunnolla mainostamaan lajia! Koulukäynneistä vastaa Taneli Keinonen.  Olkaa minuun yhteydessä niin puhutaan niin kouluvierailuista kuin myös uudesta materiaalista. Jos, ette vielä tiedä milloin aloittaisitte, mutta asia kiinnostaa niin olkaa silti yhteydessä!

 

Vastaa