Luka Oinas ja Jimi Koivumäki – Eurominichamps 26.-28.8.2022

Luka Oinas ja Jimi Koivumäki pelasivat Eurominichampsissa vuonna 2011 syntyneiden kilpailussa viime viikonloppuna Ranskan Strasbourgissa.

Tulokset: http://www.eurominichamps.com/resultats-2022/


Kuva: Luka ja Jimi

Luka sijoittui kilpailussa sijalle 41 ja Jimi sijalle 47. Pelaajia oli mukana 96kpl joista kolme jäi viime tingassa pois. Luka selvisi pääsarjakarsinnoissa viimeiseen Stage 4:een asti ja Jimi Stage 3:een. Pääkaavioon selvisi 32 pelaajaa. Jimi pelasi itsensä consolationin pääkaavioon lauantai-iltapäivän karsinnoista. Molemmat pojat voittivat consolationin ensimmäisen kierroksen pelin, joka takasi vielä pelit kaikista sijoista viimeisen päivän consolationissa. Luka oli consolationin yhdeksäs ja Jimi viidestoista.

Pojat pelasivat hienosti omalla tasollaan ja voittivat myös mukavasti pelejä. Lukan koko kisan tilasto oli 7-6 ja Jimin 6-9. Turnauksesta saatiin runsaasti kansainvälistä pelikokemusta ja nähtiin sekä koettiin omin silmin ja kokemuksin millä tasolla 2011 ja 2009 ikäluokkien Euroopan parhaimmisto pelaa. Pojat ovat hyvin mukana tasollisesti kärjen tuntumassa, työ jatkuu että mukana pysytään jatkossakin.

Kuvia ja tarinoita turnauksesta voi käydä lukemassa SPTL:n Facebook- ja Instagram-kanavilta.

Vastaa